Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyaként eszedbe jutott valaha ilyesmi?
Figyelt kérdés
hogy a fiad amikor már érett és erdekli a szex,rendesen dolgoznak a hormonok benne,esetleg téged is elképzel amikor fantáziál?masztubál?2022. márc. 18. 17:14
1/24 anonim válasza:
Az ilyen aberrált idiótákat miért nem lehet kitiltani innen?
2/24 anonim válasza:
#1. Amúgy ez pszichológusok szerint teljesen normális jelenség és nem hogy nem számít perverziónak, de még csak parafíliának sem.
3/24 anonim válasza:
Igen, főleg az a normális mikor valaki kétnaponta megkérdezi!
4/24 anonim válasza:
#3. Én most nem erről beszéltem, hanem magáról a jelenségről.
5/24 anonim válasza:
Apu 16 éves koromban elköltözött messzire.Anyu egyedül nevelt.Velünk az évek során sokminden megtörtént.Megmutatott mindent, mit hogyan kell csinálni.Akkor lett vége, mikor 25 évesen megismertem egy korombeli lányt.
6/24 anonim válasza:
5-ös!
Te is leírtad már ezt egy párszor! Ha ez igaz, akkor ti is betegek vagytok anyáddal együtt!
7/24 anonim válasza:
Öcsém kukkolta régebben anyámat
Volt hogy rajtakaptam ahogy anyu képére veri... fujj
8/24 anonim válasza:
5
Mond, hogy ez kamu kérlek, kérlek!!!
9/24 anonim válasza:
Azt hiszem ez az ödipusz komplexus.
10/24 A kérdező kommentje:
nem értem akit zavar a téma mit keres egy szexforumon..nyilván azoknak szol akiknek van normális vélemenye..sok fiu fantaziál..a fantázia pedig csak fantázia
2022. márc. 18. 19:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!