Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 13 cm az átlag alja és nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 13 cm az átlag alja és nem kicsi, akkor miért nem éreztem kvázi semmit még egy prostiból sem és Ők sem belőlem, amikor már 11nél voltam?

Figyelt kérdés
4cm vastag.

2022. márc. 18. 17:02
 1/6 A kérdező kommentje:
Mintha egy barlangba dobnék egy virslit.
2022. márc. 18. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
33%

Miaz hogy 13 cm az átlag alja?

Magyarok közt biztos nem... 15-16 az átlag.

A prostival meg azért nem éreztetek semmit mert szét van k**** a hüvelye és nem feszes.

2022. márc. 18. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Ne várd egy puncitól hogy úgy szorítson mint a kezed
2022. márc. 18. 17:12
 4/6 A kérdező kommentje:

De a felmérések alapján 13.5 és 15.5 között van az átlag a világon.

Nekem 13-13.5 között van.

És ahhoz képest, hogy mennyire rövid, nem vékony.

A 4 cm vastagság is kb. átlag…

Állítólag ilyen nem létezik, hogy valakinek “szét van qrva” a hüvelye, itt mindig azt írják, de én nem értek hozzá.

2022. márc. 18. 17:12
 5/6 A kérdező kommentje:

#4. Nem várom és csak nagyon ritkán maszturbálok… Engem nem elégít ki.

5 perc múlva ugyanolyan kanos vagyok és csak rosszabb, mintha ki sem vertem volna…

A prosti az lefáraszt 2-3 napra és addig jól vagyok legalább.

Nem várom, hogy úgy szorítson mint a kezem, de fele annyira sem szorít… Nem nagyon érzek semmit.

És Ő sem.

2022. márc. 18. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:
88%
Rossz a technikád. Ne csak ki- be húzogasd egyenes vonalban hanem játssz, körözz a csípőddel, kísérletezz a behatolási szöggel. Ha nem ez az oka akkor meg az van hogy puha a fszod. A nők a csontkemény farkat szeretik,a nyeklő-nyakló puhából semmit nem éreznek.
2022. márc. 18. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!