Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire szeretitek a tangás bikinit?
Figyelt kérdés
2022. márc. 17. 19:28
2/15 anonim válasza:
Én szeretem, legalább szépen lebarnul a popsim is. De ha nem lenne ennyi perverz a strandokon meg nem néznének akkor jobb lenne bikini nélkül és akkor a fürdőruhának egyáltalán nem maradna nyoma.
3/15 anonim válasza:
#2 hát semmi perverzség nincs abban ha megnéznek egy pucér napozó csajt
5/15 anonim válasza:
Nem szeretem a tangát így nincsen tangás bikinim.
6/15 anonim válasza:
En szeretem. Csak olyanaim vannak
7/15 anonim válasza:
Megmondom őszintén én nem vagyok oda úgy általában a fürdőruhákért. Sokkal kényelmesebb meztelenül strandolni, százszor jobb, amikor nem vagy vizes ruhában fürdés után. Persze ezzel csak az a nagy baj, hogy idehaza szinte zéró kultúrája van. Kénytelen vagyok Ausztriába átmenni egy ha rendezett, tiszta és bámészkodó mentes módon szeretnék meztelen lenni.
8/15 anonim válasza:
Nagyon közönséges. A 90es években volt divat
10/15 anonim válasza:
Nem az a baj ha egy lányon tangás bikini van - csak az ha nem mellettem fekszik 😅
Ámbátor sokaknak komoly hiányosságaik vannak az öltözködés és az önkritika egyensúlyában (nem csak a strandon).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!