Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nagyon pici mellű lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon pici mellű lány után is lehet erős szexuális vágyat érezni?

Figyelt kérdés
Ne mondjátok azt, hogy nem számít a szexben a mell mérete... Azért mennyivel jobb lehet a szex egy nagymellűvel, nem?

2022. márc. 16. 13:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
87%

Kicsit értelmi fogyi kérdések ezek. Nem volt elég a 999 ezelőtti?

Kismellű vagyok, sok férfinek tetszem.

2022. márc. 16. 16:41
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Megnezem a nagyot de a kisebb cicit szeretem. 😊
2022. márc. 16. 17:57
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam természetes nagy mellűvel és szilikonossal is.

És semmi extrát nem adott dologhoz. A kismellű lánnyal is ugyanolyan jó volt...talán jobb is mert jobban kezembe illett a cicije.

2022. márc. 16. 18:14
 24/28 anonim ***** válasza:
78%
Lehet! Lehet! Lehet!
2022. márc. 16. 18:24
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem a cici mérete dönti el, szóval igen. Első barátnőmnek alig volt cickója, mégis akkorákat szerelmeskedtünk, mint a ház. Tökély volt vele.
2022. márc. 16. 18:28
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

tapasztalat....

kis mellü csajokhoz formas fenék!

nagy mellűekhez annyire nem társul a formás fenék 😊😊

2022. márc. 17. 06:47
 27/28 Á.Zoli ***** válasza:
100%
Sok más dolog is számít a melleken kívül, ha szexre kerül a sor, nem csak ezen múlik egy élvezetes együttlét. Természetesen vonzó a formás mell és adhat hozzá vizuálisan, de ez nem befolyásolna a párválasztásomban...
2022. márc. 17. 07:21
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

"Sokkal fontosabb hogy a mell tulajdonosa hogy áll a saját testéhez, milyen a kisugárzása, stílusa stb."

Ez!!!!! Amit a 11-es ír az nagyon igaz. A vonzerőd nagyrésze a kisugárzáson múlik. Én mindig is duci voltam és ultra önbizalomhiányos, utáltam is pasik közelében lenni, mert mindig csak a többi lánnyal foglalkoztak, én nem érdekeltem őket (amúgy a legkisebb mellű barátnőm volt mindig a legnépszerűbb, mert kedves kisugárzása van és jól tud flörtölni). Amióta meg már nem érzem magam rondának, az alakomnak előnyösen öltözködöm és magabiztos vagyok, simán elkezdek beszélgetni emberekkel, azóta sokkal több pasi akar tőlem valamit. Pedig még mindig duci vagyok, az arcom se változott.

2022. márc. 17. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!