Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következményei lesznek hosszú távon ha valaki a húszas éveiben tudatosan elnyomja magában a vonzalmát és a szexuális vágyát a nők felé?
Az #1 válaszoló szerintem arra a sok sok lányra/nőre gondol akiket az évek során kihagysz és nem létesítesz velük semmilyen kapcsolatot.
Én bennem is hasonló kérdések fogalmazodtak meg . Remélem érkeznek majd értelmes válaszok, tanácsok.
olyan, hogy húsas éveidben még csak a szex meg a romantika hiányzik, utána meg már a feleség meg a gyerek, meg a családi karácsony is, és azt veszed csak észre, hogy először a fiatalságod múlk el, utána meg az egész életed is
úgy hogy soha senkinek nem tetszettél, nem voltál szerelmes, nem romantikáztál, és még azt sem tudod, milyen, ha megcsókol valaki, és hiába lehet, hogy más értelmes dolgokkal töltötted az életedet közben, ezt akkor is bánni fogod, hogy nem élted át, de nem lehet majd visszaforgatni az iő kerekét.
Kérdező, meg #5, inkább örüljetek, hogy heteroszexuális férfiak vagytok, és a nőkhöz vonzódtok, és megtehetitek mindezt.
Nem tudjátok, milyen szerencsések vagytok. Én csak egy nyomorult homokos vagyok, akinek ennyi jut. Elég, ha nekem rossz, nekem nem jár más. De hetero srácok miért cseszik el az életüket?
Én is tudatosan elnyomom, mert ronda és dagadt vagyok, a személyiségem meg egy rakat szemét.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!