Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon pici mellű lány után is lehet erős szexuális vágyat érezni?
Figyelt kérdés
Ne mondjátok azt, hogy nem számít a szexben a mell mérete... Azért mennyivel jobb lehet a szex egy nagymellűvel, nem?2022. márc. 16. 13:37
11/28 anonim válasza:
Semmi köze a mellméretnek ehhez. Az én mellem is kicsi, az A kosaras melltartó többnyire nagy rám, mégis baromi sokan akartak már velem randizni, vagy épp próbálkoztak be.
Sokkal fontosabb hogy a mell tulajdonosa hogy áll a saját testéhez, milyen a kisugárzása, stílusa stb.
Az egyik szexpartnerem mondta hogy baromi jó a szex velem mert nem takargatom magam meg hasonló, mert sok nő azt se engedi hogy a melltartó lekerüljön, vagy épp gatlasos stb.
12/28 anonim válasza:
Jobban tud életem izgatni a kis mellű lány szex közbe
13/28 anonim válasza:
en is kismellu parti vagy, nekem nagymell fobiam van :)
amugyis segges vagyok nem melles szerencsere.
15/28 anonim válasza:
Lehet, ha jó nagy, kerek popsival rendelkezik.
16/28 anonim válasza:
öö, nem szeretem a nagy lógós melleket
17/28 anonim válasza:
7 évig volt egy thai csajom. Imádtam mindenét. Szegénykém mindig mondta, hogy nekem nagyobb mellem van, mint neki. Pedig helyes volt, csak kishitű.
18/28 anonim válasza:
Engem talán évente kétszer izgat fel a nagyon kis mell, akkor amikor már kicsit "unom" a nagy melleket, de kicsiből nekem félévente egy bőven elég.
19/28 anonim válasza:
Hogyne lehetne, a szexuális kisugárzás nem kizárólag a külsőtől függ. Az egyik kolléganőmnek kicsi a melle és a feneke is lapos, szóval ő az a tipikus vékony deszka alkat. Viszont az illata, vagy csak a közelsége is elég ahhoz, hogy elbódítson. Ilyen az, mikor működik a kémia és erős vágyakat ébreszt. Nálam legalábbis bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!