Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal Lányok volt már hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal Lányok volt már hogy egyszerre mind3 lyuka megvolt tömve? 18/f

Figyelt kérdés

Valakin lovagoltal a punciddal kozbe hatulrol anál es meg szoptal is?

Ilyen volt mar valakinek es ha igen akkor tetszett? Negativ kommentek keruljenek az kerdes hogy kinek volt ilyen…

2022. márc. 16. 00:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Te hány éves vagy kedves 10-es, ezt úgy mondtad mintha óvodás lenne a kérdező
2022. márc. 18. 17:58
 12/16 anonim ***** válasza:
55%

11 es Semmi közöd hozzá, de 18 évesen engem romantikus kapcsolat érdekelt egy szerethető lánnyal, az hogy itt tart a szociális társadalom,a kapcsolatok (nem mintha ő hibája lenne) az gyalázat. de még bízom benne hogy ez némelyest független a többi dologtól és csak fantáziálgat :)

szavazzátok le kvára nem izgat xd

2022. márc. 19. 02:09
 13/16 anonim ***** válasza:
82%

amúgy még elég fiatal vagy de... ilyen a social media :) "negatív kerüljenek" egyem a szived... te dolgod hogy felteszel valamit, hogy mit kapsz viszont azt nem te döntöd el :DDD

volt hasonlóm, több nem lettem tőle, viszont a lánynak utólag pszichológushoz kellett fordulnia, megbánta stb... erről ennyit!

2022. márc. 19. 02:15
 14/16 anonim ***** válasza:
5%

12es ilyen szöveggel mehetnél a puhafiúk instaoldalra, az meg se fordult a fejedben, hogy vannak tőled különböző emberek és kurvára nem te vagy a tökéletes példa

Ilyen fiatalon élje ki magát inkább és legyen fantáziája

2022. márc. 20. 18:15
 15/16 anonim ***** válasza:
62%
14-es sztem mégegyszer gondold át hogy miket írsz ;) böszmeségek csimboraszója amit itt megfogalmaztál... ki a puha fiú?? most lett 18 és kislányoktól kkérdzgeti hogy mindd3 lyukuk be volt e tömve ezena retek oldalon :D gondolkodni szoktál? próbáld ki! :) kezeltesd magad te is meg a 18 éves kérdező is... csősztök!
2022. márc. 20. 18:54
 16/16 anonim ***** válasza:
78%
Tapasztalt partnerekkel nagyon jó élmény tud lenni. Többször volt olyan, hogy 3-4 férfival szexeltem egyszerre. A legjobb az volt, amikor alul lévő volt a hüvelyemben. Hátulról pedig a fenekemben volt egy. Így pedig kényelmesen tudtam még a számmal kényeztetni valakit és esetleg a kezemmel is egy másik férfit. Nagyon jók tudnak ezek az alkalmak lenni, de önző férfiakkal nem megy. Én szerencsére 95%-ban olyanokat fogtam ki, akiknek mind a nő élvezete fontosabb volt, mint az övé.
2022. máj. 6. 11:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!