Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok képes páromat kielégíteni , milyen megoldásokat javasolnátok ?
Merevedési problémám van , orvos nem tudott segíteni .
Hölgyek véleménye is érdekel .
10 - s , bár igazad lenne , én szeretném a legjobban .
Az a baj , hogy ha meglátok egy alul öltözött , de fantasztikus testű csajt az utcán , ott lent akkor sem történik semmi .
A párommal 9 éve vagyunk együtt és ezt a problémát már 2-3 évvel ez előtt észleltük , de akkor még csak néha volt olyan , hogy szex közben le lankadt , de most meg már fel sem áll , csak lóg és nem reagál semmire , még akkor sem ha párom próbálja felállítani.
Hol ott , páromat nagyon kívánom , van mikor mosogatás közben , ahogyan kissé behajol , nem bírok magammal és ott helyben le " tépem róla a nacit és a bugyit , hogy aztán szexeljünk egy hatalmasat .
De amikor oda nyúlok , hogy be teszem a farkam párom puncijába , félelem fog el , mert totál lankadt vagyok !
És még kellemetlenebb , mikor párom is oda nyúl , hogy majd akkor ő teszi be magának , ha már annyira hevesen kezdeményeztem .
Aztán mikor párom oltárian nevetni kezd , hogy én meg mit akarok ezzel a lógó farokkal ?! - majd felöltözik és nevetve mondja , hogy inkább hagyjam mosogatni és meg csináljam az én munkámat !
Ilyenkor el tudnék süllyedni előtte szégyenemben s már a kezdeményezéstől is félek .
Hát ez így nagyon tré helyzet. Az emberi elme olyan mély és olyan sok zsákutcája van, hogy kifürkészni lehetetlen. Sokan inkább hagyják is a dolgot, mert a terapeuta sem nagyon tud segíteni ilyen esetekben. Ha a vágy megvan benned és pedig megvan, de mégsem működik a szerszám...akkor ott valami mélyen gyökerező probléma lehet. Egy olyan elég is amit írtál, mert kb megalázott a párod és ezzel kb kasztrált téged, elsöpörte minden férfiasságod, konkrétan üresbe tette a farkad, hiába pörgeted a motort, nem haladsz, kivanhatsz akármennyire bárkit, nem fog felállni. Ez a nő egy vérprofi. 1. kiherélt téged. 2. így más nő után nem fogsz és nem is tudsz nézni. 3. sakkban tart és hajlandóság sincs benne, hogy javuljon a helyzet, mert nem is akarja, hogy javuljon.
Azt hiszed veled van a baj....de szerintem ezt a párod hozta szándékosan így össze. 20 ezer forintot teszek rá, hogy a párod unt rád és ez miatt tette üresbe a farkad, valamiért kell neki még a társ, közös lakás, hitel esetleg?
Milyen orvoshoz mentél?
Eddig miért nem tettél bármit is?
Urológusnál voltam .
Miért nem tettem nagyon semmit eddig ez ügyben ? - mert sajnos ez egy nagyon kellemetlen terület számomra , nem egy mandula gyulladás , vagy fül zúgás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!