Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim szex közben egy másik lány nevén szólított. Miért?
19# Embertípusok, arc- és fejformák, illetve ezek előfordulási aránya különböző felsőoktatási képzéseken. Döglötthal kézfogás, számítástachnika irtánt tanúsított indokolatlanul nagyfokú érdeklődés, zsíros haj, satöbbi. Jáj... Veszélyes vizekre eveztünk ezekkel a fejtegetésekkel xd
Na mindegy, khöm... lényeg a lényeg: Ágikkal nem nagyon volt dolgom eddig. (vagyis most sem, nem csak eddig)
Nekem az Edinák antipatikusak mindig, a Krisztik pedig zártosztályra valók egyenesen az ismeretségi körben. Vivik, Klaudiák, Cintiák ugyanez a kategória.
Ágik, Eszterek, Gréták, Nórik kedvesek. Kedvenceim a Bíborkák. Nem sok van belőlük, de azok mind nagyon édes lányok.
Igen. Nagyon áltudományos, de jó szórakozni ezen. :D
Férfiaknál nekem a László ugyanez. Sokat ismerek, mind nagyon normális emberek.
Asszonynak a Gáborok a gyengéi. Suliba is volt plátói szerelme, egyik exe is az, én is...🤣🤣 Én pedig utálom ezt a nevet.
😂😂😂
A Gábor igazán… történelmi.😂 Na, itt nagy a szórás azok között, akiket ismerek. A fiatalabbak normálisak, az idősek között vannak ilyen elvált perverzek/rendes családapák is.😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!