Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tettetek már megjegyzést pasi kis intim méretére -akár magának a pasinak- akár barátnőkkel egymás közt-, ha igen, mit? Pasik, ti kaptatok már ilyen megjegyzést?
2
1. Tuti csaj volt?
2. Miért rögtön videót küldtél, amin kivered?
3. Az a baj, hogy egy mobillal saját magadról csinált videó vizuálisan biztos csal. Vagy kisebbnek, vagy nagyobbnak mutatja a farkad.
Nekem még sose mondta senki, hogy kicsi. Azt viszont, hogy nem kell szégyenkeznem, igen, holott M-es méret vagyok (X)L-es makkal. Pedig úgy emlékszem, egyszer biztos volt olyan, hogy tágnak éreztem a csaj punciját.
Szqr ügy ez, mert ki tehet a fqsza méretéről? És ki tehet a hüvelyéről?
Valakit egy adottsága! (amin nem lehet változtatni) miatt bántani eléggé bunkó dolog. Ez nem olyan, hogy majd lefogysz.. vagy majd kigyúrod magad.
Volt már rossz tapasztalatom nekem is... 12 cm körüli és egy akinek átlagos volt de olyan vékony, hogy azthittem ilyen nem létezik am... de nem tettem szóvá. Csak az önbizalmukat romboltam volna ezzel és tenni meg úgysem tudtak volna semmit!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!