Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, tettetek már megjegyzé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tettetek már megjegyzést pasi kis intim méretére -akár magának a pasinak- akár barátnőkkel egymás közt-, ha igen, mit? Pasik, ti kaptatok már ilyen megjegyzést?

Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 08:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen kaptam màr
2022. márc. 14. 08:10
 2/12 anonim válasza:
100%
Én tegnap kaptam meg egy 18 éves csajtól innen gyakoriról, hogy kicsi a farkam. Mert az volt az előzménye a dolognak, hogy e-mail-ben is csevegtünk, a csaj látni akart meztelenül, küldtem neki videót, amiben kivertem a farkam és a csaj válasza az volt, hogy elég kicsi. Mindegy én szeretem a farkamat olyannak amilyen, és nem érdekel a nők hülyesége. Nem lehet minden férfinak 20 centis farka.
2022. márc. 14. 08:13
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Én mondta már a páromnak hogy kicsi és nem érzem. De ő is tudja hogy kicsi van neki.
2022. márc. 14. 08:16
 4/12 anonim ***** válasza:

2

1. Tuti csaj volt?

2. Miért rögtön videót küldtél, amin kivered?

3. Az a baj, hogy egy mobillal saját magadról csinált videó vizuálisan biztos csal. Vagy kisebbnek, vagy nagyobbnak mutatja a farkad.

2022. márc. 14. 08:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem még sose mondta senki, hogy kicsi. Azt viszont, hogy nem kell szégyenkeznem, igen, holott M-es méret vagyok (X)L-es makkal. Pedig úgy emlékszem, egyszer biztos volt olyan, hogy tágnak éreztem a csaj punciját.

Szqr ügy ez, mert ki tehet a fqsza méretéről? És ki tehet a hüvelyéről?

2022. márc. 14. 09:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen, bár inkább lányos zavaromban mint direkt.
2022. márc. 14. 09:07
 7/12 A kérdező kommentje:
#6-os És mit mondtál akkor?
2022. márc. 14. 09:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Pasinak is mondtam, de csajokkal is kibeszéltük. A pasinak valami olyasmit, hogy: "Bocsi de nem élveztem veled, túl kicsi." Ezen behisztizett és akkor kapott durvábbat is.
2022. márc. 14. 09:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Mi volt a durvább? A csajokkal ilyenkor kinevetitek, vagy hogy? És mi számít kicsinek?
2022. márc. 14. 09:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Valakit egy adottsága! (amin nem lehet változtatni) miatt bántani eléggé bunkó dolog. Ez nem olyan, hogy majd lefogysz.. vagy majd kigyúrod magad.

Volt már rossz tapasztalatom nekem is... 12 cm körüli és egy akinek átlagos volt de olyan vékony, hogy azthittem ilyen nem létezik am... de nem tettem szóvá. Csak az önbizalmukat romboltam volna ezzel és tenni meg úgysem tudtak volna semmit!!!!

2022. márc. 14. 11:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!