Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megbamuljatok, akkor altalaban mi jar a fejetekben? L
Figyelt kérdés
Ha megbamuljatok egy lany feneket (mert formas), akkor mire gondoltok kozben? Ha egyaltalan gondoltok vmire2022. márc. 12. 22:06
11/19 anonim válasza:
“Bazzeg, ez is a H&M-ben vásárol?”
12/19 anonim válasza:
De jó lenne elcsábítani, és kinyalni, mint a mézesbödönt!
13/19 anonim válasza:
Ha te megnézel egy helyes pasit akkor mi jut eszedbe? Na pont ugyanaz fordítva a pasiknak is, vagy az hogy megbúbolnák, vagy semmi csak megnézik mert szép és kész.
14/19 anonim válasza:
Azért hogy jó a popsiját N biztos hogy tud is az ágyban jól mozogni. Lehet hogy csillag Patrik szindróma.
15/19 anonim válasza:
Az hogy milyen őrjítően jó lenne hátulról adni neki punciba miközben a csodás seggében gyönyörködöm. Vagy miközben ő lenne felül, rámhajolva a nyakát fülét, arcát csókolnám, közben a kezeimmel a popsiját markolnám, simogatnám, nem tudva betelni a méretes idomaival. Vagy hogy milyen jó lenne a szex zárásaként betolni a popólukába és finoman mozogva elélvezni benne. Vagy ráspriccelni az össze gcimet és nézni ahogy lefolyik a dombokon.
16/19 anonim válasza:
Őszintén szólva nem sok mindenre szoktam közben gondolni, maximum annyi, hogy "de szép kerek fenék".
17/19 anonim válasza:
Vagy az hogy a csajomnak jobb segge van, vagy enek a csajnak még nála is jobb segge van.
18/19 anonim válasza:
Én olyankor csak szeretnék venni egy nagy levegőt és odamenni hozzá, hogy levegyem a lábáról😇…
19/19 anonim válasza:
Megdugni! Megdugni! Megdugni!
Persze én nem!
ÁÁÁÁ! Dehogy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!