Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyire zavar ha megbámulják a feneketeket?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 16:14
1/11 anonim válasza:
Ha nagyon durván bámul valaki az zavar
4/11 anonim válasza:
Amíg nem ér hozzám és nem mászik bele a személyes terembe, addig hadd nézzen. Ezzel csak leírja magát, de hát az már nem az én problémám.
5/11 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik csak gusztustalan megjegyzéseket beszólásokat ne tegyenek.
7/11 anonim válasza:
Én elég feltűnően nézem meg a nőket. Néha szoktam köszönni is nekik, helló, szia, hogy vagy, szép a szemed...eddig nem volt semmi gond belőle amúgy....de ez a "beszolas" úgy megy, hogy nem adok időt rá, hogy lereagalja a csaj a dolgot, csak egyszer lenne merszem megallni és megvarni a választ...csak egyszer egyetlen egyszer...
9/11 anonim válasza:
Ha csak nézi, akkor néha izgat is
10/11 anonim válasza:
#6 mivel nem vagyunk kutyák ezért nem. Csak az alpári emberek csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!