Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaj mutogatja magát. Megbámuljam?
Figyelt kérdés
Szóval a csaj egyik boltba dolgozik, mikor megyek hozzá, hogy a seggét mutogatja, lehajolva valami ürüggyel, vagy a dekoltázsát. Formás mellei vannak. Szerintetek a direkt megbámulom az bunkóság? Nem akarom megdugni, de félek muszáj lesz :D2020. júl. 22. 17:10
1/14 anonim válasza:
Ha te nem, akkor küld át hozzám.
2/14 anonim válasza:
Hát hallod, ettől én is rettegni szoktam, nehogy véletlenül meg kelljen dugnom egy szép csajt :D
Ha direkt mutogatja magát, akkor bámuld meg, de ne feltűnően.
Mellesleg hová kell mennem bevásárolni? :)
4/14 A kérdező kommentje:
De épp ez a dilemmám, hogy feltünően bámuljam vagy ne ? Direkt teszi ezt velem.
2020. júl. 22. 17:22
5/14 anonim válasza:
Én azt csinálnám, hogy nem bámulnám meg feltűnően, sőt, úgy tennék, mintha nem érdekelne, hátha elkezdi magát jobban mutogatni :D
6/14 anonim válasza:
Te hülye azt nem nézni kell hanem csinálni.
7/14 A kérdező kommentje:
5/6, ezen már túl vagyunk, régebb óta ismerem igy. :D
2020. júl. 22. 17:29
8/14 anonim válasza:
Mindent a szemnek..
ja, várj.. :D
Ízlésesen nézd meg, aztán bókolj egyet.
Legalabbis én biztosan így csinálnám.
9/14 anonim válasza:
Ne bámuld nyálcsorgava, csak szépen finoman - amúgy is tudni fogja hova nézel :D Bámulásnál többet ér ha inkább szélesen mosolyogva beszélgetsz vele.
S igen, átérzem milyen borzalmas lehet neked, hogy egy csinos nő flörtöl veled és akár dugás is benne van a pakliban, én sem bírnék elviselni ekkora lelki nyomást :D
10/14 anonim válasza:
Ha neked produkálja magát, akkor hívd el randira, biztos akar valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!