Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex miért a férfi jutalmának van beállítva ha a nő jobban élvezi?
A férfinak kell bírnia anélkül hogy idő előtt elélvezne, és közben igyekeznie kell kielégíteni a nőt. A nőnek csak lazítania kell az esetek többségében, plusz többszörös orgazmusuk van ami hosszabb ideig is tart mint a férfiaké. Vagyis ha a férfi igyekszik és jó az ágyban akkor a csaj jár jobban.
Sok nőtől hallom hogy a férfiaknak jobb a szex mert hamarabb, és biztosan elélveznek, de ettől még nem lesz jobb nekik. Sőt. Pont hogy hátrány mivel az a cél hogy minnél tovább bírják mint a nők.
#20 Pont ez az. Az hogy a nők jobban igénylik a szexet és nagyobb a libidójuk az egy TÉNY.
Pont ezért vicc hogy a férfi jutalmának van beállítva tarsadalmilag. A férfi a perverz aki mindig csak dugni akar, és megis a nő a báranybőrbe bújt farkas.
A nő a legnagyobb manipulátor amit ez a bolygó valaha látott. A legtöbb férfi pedig úgy táncol ahogy ők akarják. Fogadni merek hogy ők dobtak ki téged és nem te őket. Eltaláltam?
20-as vagyok. Ezt nem mondtam, hogy a nőknek nagyobb a libidójuk, csak azt, hogy volt olyan barátnőm akinek nagyobb volt mint az enyém. Ez teljesen egyedi, van hogy a férfinak a nagyobb van hogy a nőnek. Sőt ez időben változó dolog is, nem pedig egy állandó érték.
És ilyet se mondjunk, hogy a nők jó manipulátorok. Emberek vannak akik jó manipulátorok és ezek lehetnek nők is és férfiak is, nem ettől függ. Az meg hogy sok férfi úgy táncol, ahogy a nők fütyülnek az az ő felelősségük, senki nem tart pisztolyt a fejükhöz, hogy ezt tegyék. Pont hogy azok a férfiak a legsikeresebbek a nőknél, akik nem így tesznek.
Férfiak és nők között is rengetegen undorítóan viselkednek a másikkal és elég szomorú, hogy ilyenkor jön az általánosítás, hogy a nőőők. Na meg a férfiak.
Az mindegy, hogy ki dobott kit. Volt mindkettőre példa és egyik sem jobb a másiknál. Én azt szoktam mondani, hogy egyenlően vagyunk egyenlőtlenek. Sok mindenben rosszabb férfinak lenni és sok mindenben pedig nőnek.
Viszont azzal tényleg egyetértek, hogy nem kéne a férfi jutalmának beállítani a szexet... De szerintem jobb közösségekben ezt nem is teszik.
"A nő a legnagyobb manipulátor amit ez a bolygó valaha látott"
Na ez így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!