Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex miért a férfi jutalmának van beállítva ha a nő jobban élvezi?
A férfinak kell bírnia anélkül hogy idő előtt elélvezne, és közben igyekeznie kell kielégíteni a nőt. A nőnek csak lazítania kell az esetek többségében, plusz többszörös orgazmusuk van ami hosszabb ideig is tart mint a férfiaké. Vagyis ha a férfi igyekszik és jó az ágyban akkor a csaj jár jobban.
Sok nőtől hallom hogy a férfiaknak jobb a szex mert hamarabb, és biztosan elélveznek, de ettől még nem lesz jobb nekik. Sőt. Pont hogy hátrány mivel az a cél hogy minnél tovább bírják mint a nők.
6
A felsoroltak közül legalább 4 a BDSM kedvelőire igaz (mélytorok, kényszerfrancia, fenekelés, lábfétis), és ők nem az átlag.
"Amúgy #1 tényleg hogy képzelik a nők, hogy ők is élvezni szeretnék a szexet? "
Viszont ez a férfi élvezetének a rovására megy. A másik gond, hogy a nőknek sokkal nagyobb elvárásai lettek, mint amit egy átlag férfi megtud adni. Ez komoly gondokhoz vezet. A férfiaktól teljesítményben hatalmas elvárások vannak, a nőknek gyakorlatilag minden elvan nézve, semmilyen teljesítménybeli elvárás nincs.
Az nagy elvárás, hogy rendesen meg legyenek dugva? Ne nevettess!
52 éves vagyok, de ez 30 éve is elvárás volt a nők részéről, sőt az apám ifjúkorában is a 60-as évek elején is.
#7 Több nő nyomult rám eddig mint ahányra én. Ehhez mit szólsz?
Amúgy megnéznélek én téged ha mától minden férfi lesz__na és átnézne rajtad. Biztos lehetsz benne hogy akkor fordulna a kocka és te keresnéd a férfiak kegyeit.
"#12
Az nagy elvárás, hogy rendesen meg legyenek dugva? Ne nevettess!"
Nem nagy elvárás. Az viszont nagy elvárás, hogy fél óra kemény dugást várnak el, amíg hüvelyi orgazmusuk nem lesz. Régebben is szerették a nők, ha megvannak dugva (nem mindenki, nagyon sokan nem élvezték a szexet, és mai napig is sok ilyen nő van), de akik élvezték is, tudták, hogy a férfinek fontos elsősorban a szex, és a férfi kell mindenképp kielégüljön, nem pedig a nő. Ez az utóbbi 1-2 évtizedben változott meg ennyire csak.
“ tudták, hogy a férfinek fontos elsősorban a szex, és a férfi kell mindenképp kielégüljön, nem pedig a nő. Ez az utóbbi 1-2 évtizedben változott meg ennyire csak.”
Ennyi erővel azt is leírhattad volna, hogy nem tudod hogyan elégíts ki egy nőt… teher, hogy a nő is el akar élvezni? Az ilyen nem férfi, aki így gondolkodik.
"teher, hogy a nő is el akar élvezni? Az ilyen nem férfi, aki így gondolkodik."
A farkamnak igen, nem bírom olyan sokáig, mint amennyi a nőknek kéne. Viszont kézzel és szájjal bármeddig szívesen izgatom a puncit. De most itt a behatolásról volt szó azt hiszem.
Sokszor a férfi jutalmának van beállítva a szex. De kit érdekel, mi hogyan van beállítva, ha ez nincs így ? Mert szerintem nincs így és szerencsére nem is tapasztalom ezt.
Főleg egy párkapcsolatban, ahol a férfi ügyesen kielégíti a nőt és jól érzik magukat együtt. Elég gyakran lehet hallani arról, hogy a nők többet akarnának és már már a férfinak sok. (ahogy az egyik ilyen témával foglalkozó nő mondaná, egyre gyakoribb, hogy a férfinak fáj a feje...)
Illetve a személyes kapcsolataimban, alkalmi kalandjaimban sem éltem meg semennyire ilyet, hogy örüljek, hogy duhgatok valakivel. Volt, hogy az egyik barátnőmnek nagyobb volt a libidója mint nekem, és ott én éreztem magam annak, aki kiszolgálja a nőt.
Azt gondolom ennek a jelenségnek, mármint, hogy a férfi jutalma a szex, az a magyarázata, hogy a legtöbb férfi kb bármelyik nővel lefeküdne akinél esélyt kap, illetve ha ketten lefekszenek és csak a saját maguk örömével foglalkoznak ott jó eséllyel a férfi tud kielégülni.
Hasonlóan látom, vagy igazam van vagy nincs, sok mindent nem befolyásol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!