Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy mindenkinek van cuckold fantáziája?
Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 08:32
1/17 anonim válasza:
Nekem van sajnos elég sok. Nem tudom, hogy mindenkinek van-e
2/17 anonim válasza:
Nekem nem, nem is tudtam mi ez. Számomra ez valami mentális betegség.
3/17 anonim válasza:
Nem igaz. Engedjük el azt, hogy mindenki ilyen vagy olyan. Nem vagyunk egyformák.
5/17 anonim válasza:
Fantázia szinten nekem is van, a valóságban nem tudnám el viselni, hogy valaki más rajtam kívül a páromhoz érjen
6/17 anonim válasza:
Nekem van. Szívesen ki is próbálnám, de barátnőm nemet mondott rá.
7/17 anonim válasza:
Hogy lenne már. A legtöbb kan kb. kinyírná a csaját meg a szeretőjét is
8/17 anonim válasza:
Az emberek nagy részének nincs, sőt.
Sokáig nekem se volt, amíg a jelenlegi párom rá nem vezetett erre.
9/17 anonim válasza:
Persze h van.
De megelni nem tudnam szerintem.
30F
10/17 StevenUp válasza:
Egy pár héttel ezelőtt mindenki biszex volt tudatalatt.
Pár hónapja mindenkit az izgatott hogy félreléphessen akarva akaratlanul.
Megint pár héttel ezelőtt minden nő arra vágyott hogy megerőszakolják...
Felejtsük már el ezt a "Valójában mindenki arra vágyik hogy..." kezdetű légbőlkapott bullshit hipotéziseket. Nem vagyunk egyformák. Van aki vágyik rá, és van aki nem. Van aki megéli és van aki nem. Ilyen egyszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!