Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ha nem tetszik az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha nem tetszik az arcom neki, de jó az oràl neki?

Figyelt kérdés
Mármint a pasik akkor is talàlkozni akarnànak egy ilyen csajjal?Nem tudom biztosra hogy nem tetszik e neki csak azt èrzem meg mindig tipikusan szèp nőket làjkol ...èn meg nem vagyok olyan, mègis sűrűn ő keres....èn meg ritkàn talizok vele.Mondjuk meg is csokolt eloben de ritkan.
2022. márc. 12. 04:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Mert nem vagyok szèp azèrt.

Nem vagyok termèszetes szèpsègkiràlynő fejű.AZÈRT.

2022. márc. 12. 05:11
 12/19 anonim ***** válasza:
akkor viszont lehet hogy érez valamit irántad. orálon kívül volt más is? viszonozta már az orált?
2022. márc. 12. 05:13
 13/19 A kérdező kommentje:

Volt...mondjuk nyalni nem szokott,1x volt de en nem is szeretem.Biztos hogy nem èrez semmit

Amugy kb 1 ora nagyon max ha talizunk....de volt hogy meg kevesebbre

2022. márc. 12. 05:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Fura egy pali. viszont szerintem csak üríteni jár hozzád semmi másért. Attól hogy helyes nem biztos hogy szóba állnak vele a csajok. Viszont rád visszatérve nem hinném hogy csúnya vagy. csak neki ez így jó. nincs kötöttség.
2022. márc. 12. 05:22
 15/19 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy jól érzed, nem tetszel neki, de az a kérdés, hogy te mit szeretnél, mit vársz ettől a fiútől? Ha csak szexet, akkor kb. rendben is vagy.

Gyanítom, hogy többet. Ez baj, mert aszimmetrikus a kapcsolat. Fontos, hogy ne ronts azzal a helyzeteden, hogy belesüppedsz a kisebbrendűségi komplexusodba. A megszokás nagy úr, egy idő után már nem lát csúnyának. Egy jó kozmetikus sokat segíthet, és öltözködéssel is hangsúlyozd, ami előnyös.

2022. márc. 12. 07:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudhatjuk
2022. márc. 12. 07:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a találkozások nagy része csak annyiból áll, hogy te leszopod őt és utána nincs nagyon semmi, akkor elég valószínű, hogy ennyit is szeretne tőled.
2022. márc. 12. 07:50
 18/19 anonim ***** válasza:
16%

Nem tudom, sosem volt ilyen problémám. Az arcom is szép és jól is vagyok ilyesmikben.

Ha nem tetszel neki, mégis marasztal, szerintem inkább kétségbeesett lesz, mint szerelmes.

2022. márc. 12. 08:01
 19/19 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem ha pingvin lennél, de jól le tudnád szopni, akkor is összejárna veled ilyen célból.

A kérdés az, hogy neked nőként ebben mi a jó, és te mit remélsz ettől az egésztől, ami kapcsolatnak nem nevezhető, és szexuálisan is viszonzatlan, egyoldalú.

2022. márc. 12. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!