Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha nem tetszik az arcom neki, de jó az oràl neki?
Mert nem vagyok szèp azèrt.
Nem vagyok termèszetes szèpsègkiràlynő fejű.AZÈRT.
Volt...mondjuk nyalni nem szokott,1x volt de en nem is szeretem.Biztos hogy nem èrez semmit
Amugy kb 1 ora nagyon max ha talizunk....de volt hogy meg kevesebbre
Lehet, hogy jól érzed, nem tetszel neki, de az a kérdés, hogy te mit szeretnél, mit vársz ettől a fiútől? Ha csak szexet, akkor kb. rendben is vagy.
Gyanítom, hogy többet. Ez baj, mert aszimmetrikus a kapcsolat. Fontos, hogy ne ronts azzal a helyzeteden, hogy belesüppedsz a kisebbrendűségi komplexusodba. A megszokás nagy úr, egy idő után már nem lát csúnyának. Egy jó kozmetikus sokat segíthet, és öltözködéssel is hangsúlyozd, ami előnyös.
Nem tudom, sosem volt ilyen problémám. Az arcom is szép és jól is vagyok ilyesmikben.
Ha nem tetszel neki, mégis marasztal, szerintem inkább kétségbeesett lesz, mint szerelmes.
Szerintem ha pingvin lennél, de jól le tudnád szopni, akkor is összejárna veled ilyen célból.
A kérdés az, hogy neked nőként ebben mi a jó, és te mit remélsz ettől az egésztől, ami kapcsolatnak nem nevezhető, és szexuálisan is viszonzatlan, egyoldalú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!