Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi miért van kiakadva, ha a péniszük mérete alapján IS szelektálok, mikor alkalmi szexpartnert keresek?
Figyelt kérdés
Hangsúlyozom, hogy ha komoly kapcsolatot szeretnék, akkor ez nem tényező, de egyéjszakásnál egy bizonyos méret felett keresek csak.2022. márc. 11. 19:08
21/24 anonim válasza:
Hát nem csodálom. Nekem egyetlen egyéjszakás kalandom volt és jó nagyot szívtunk mindketten, ő kicsi volt nekem, én nagy voltam neki. :)) De azért ő jól érezte magát, ne aggódjatok.
22/24 anonim válasza:
Nem olvastam el egyik kommentet sem!!!!!!!
Centivel jársz az éjszakába? Rákérdezel? Rámarkolsz? Vagy hogyan megy ez? Mindegy hogy "LÓ" feje van csak szakítson. Nem értem!!!
Én hapsi vagyok, De hiába szuper a p@nád(nem tudhatom előre) ha ló fejed ven nem kellesz egy éjszakára sem!!!!
23/24 anonim válasza:
Most komolyan! Ha beülök egy helyre a barátaimmal, teljesen egyértelmű, hogy a számomra legjobb piát fogom inni.
Vagyis: ha egyéjszakást keresek, élvezni akarom csak, hogy jólesően kitöltsön, ezért a nagyobbat akarom. Nem oldom mélyrehatóan az IQ szintjét a pasiknak, persze van egy minimum szint.
Kapcsolatnál a szellemi együttlét a fontosabb, ezért a péniszméret nincs az első helyen. Egyszerűen mások adott esetben a prioritások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!