Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez nagyon felizgatna titeket?
Figyelt kérdés
Képzeld el, hogy egy 60 év körüli nővel randizol, aki nagyon el szeretne csábítani. A nő meghív a lakására ahol megkér, hogy szépen lassan gombold ki az ingét végig a hasánál, mert van egy meglepetése számodra. A nőnek egyébként kicsit már kidomborodik, ill. előreáll a pocakja, ahogy sok más ilyen korú nőnek, de amúgy máshol vékony testalkatú. Ekkor hirtelen megpillanttod a "lényeget": ezt az igazán szexi fehérneműt viseli a hölgy [link] ráadásul csípőnadrág van rajta ami alól majdnem teljes kilátszik az alsó része, így teljes egészében megcsodálhatod rajta ezt a szexi bugyit, ami alatt szépen kidomborodik a kis pocakja. Ez a látvány nagyon beindítana téged? És ha mondjuk fokozná a dolgot azzal, hogy megkérne, hogy simítsd oda szorosan a kezed a szexi bugyival fedett pocakjához? Vagy nem is kéne kérni? :)2022. márc. 10. 20:27
21/27 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák! Engem valahogy nem izgatnak a 60 körüli pocakos nők!
22/27 anonim válasza:
21.
Szerintem azok senkit, vagy csak egy nagyon szűk réteget.
Itt egy pocok, ott egy pocak, s ettől leszünk lekonyultak. 😀😃
23/27 anonim válasza:
A magam részéről ezt a lehetőséget kihagyom! Meghagyom neked! Ezen nem fogunk összeveszni!
24/27 anonim válasza:
Voltam 62 éves nővel,izgatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!