Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha felizgatnak Liliána ista kötözős képei?
Nem gáz.
Engem is érdekelnek az ilyen típusú dolgok.
Férfiasabb sportolónőt nem is találhattál volna.
Amúgy nem gáz, miért lenne?
Érdekes a kérdés, de már az jó jel, hogy a kérdés felmerült.
Ha nem lenne ismert a háttér, akkor szerintem egy átlagos szado-mazo fotósorozatnak is beillene, én előbb láttam a képet, utána a szöveget és az én szemem is felcsillant.
Miután megismerjük a történetet, és új értelmet nyer a dolog, már más az ügy. Akkor amikor a bántalmazás öncélú, és nem mind a két fél örömére szolgál, akkor baj van.
Ez viszont a történet nélkül nem látszik, így ha a képeket önmagába nézed, szerintem nem gáz.
A gondolkodásod, leginkább azért nem gáz, mert felmerült benned a kérdés, hogy tudod, hogy ez a történet nem helyes.
Ízlésről pedig nem érdemes vitatkozni, nem Liliána lenne az, akinek elkezdenék udvarolni, és a sírás nekem nem jön be, sokkal izgatóbb, amikor valaki méltóságteljesen viseli a vállalt büntetését, így a képeket jobban megnézve engem annyira lázba nem hoztak, de a történetet megismerve egy erős illusztráció, és nem más. Szóval, ha elfogadod, hogy nem helyes ami történt, akkor szerintem nem gáz, ha maga a kép bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!