Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire jön be nektek Szilágyi Liliána úszónő az olimpiáról?
Figyelt kérdés
Mondjuk azt is figyelembe kell venni, hogy Oravecz Nóra szintű életbölcsességeket mond néha:
https://www.youtube.com/watch?v=5nG7XSlMUlk
2016. aug. 11. 20:25
1/9 zóna_pocok válasza:
Hat en nem vagyok csaj, de sztem a legszebb a magyarok kozul. Bar ez relativ ugyis.
2/9 anonim válasza:
Nekem nem igazán jön be. :/
17/L/L
4/9 anonim válasza:
Szép teste van, de különösebben nem tudok róla semmit, ezért nem nagyon tud nekem bejönni-de helyes lány - (17/L)
5/9 anonim válasza:
Hááát... a szemöldöke miatt nekem nagyon furcsa az arca. De azért bejön.
6/9 anonim válasza:
Nekem is az a bajom ,hogy nem ismerem tehát most ,hogy láttam a képet nem fogok bele szeretni. De amúgy jól néz ki
7/9 anonim válasza:
bi lány vagyok, nagyon gyönyörű teste, kit érdekel h nincs melle...
8/9 anonim válasza:
Annyira szép csaj, és olyan kis lelkes, néha mond butaságokat meg befejezetlen-Oravecz-gondolatokat, de nem lehet nem szeretni. :D Nekem mindig jó kedvem lesz, ha róla van szó, én vinném :'))
9/9 anonim válasza:
Szép a teste, combja nagyon tetszik az arca nem igazán szimpi de helyes lányka :)
Nekem inkább a lányos lányok jönnek be
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!