Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudjam mi a jó nekem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam mi a jó nekem a szexben és mi az ami felizgatna?

Figyelt kérdés

Előjátéknál honnan tudjátok hogy hova nyúljon a másik fél? Vagy hogy mit csináljon?

A partnereim között nem volt még egy sem aki simogatott csókolgatott volna még szex előtt. Mind csak berakta pár csók után vagy még annyi sem volt.

Ha masztizok csak előveszem a csikló vibrátor és élvezek.

Szexben nem volt még orgazmusom mert olyan hosszú szex soha nem volt még senkivel. Meg ugye előjáték se mind csak berakta és dugott 2-3 percig.

Honnan a fenéből kellene tudnom nekem mi a jó és mit csináljon a partner hogy élvezzem a szexet én is?

2021. dec. 9. 05:51
 1/7 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném a mostani párom is semmit nem csinál. Próbáltam hogy hátha a nyakam csókolná vagy bármi. De ő csak harapdálta meg szívta ami fájt.
2021. dec. 9. 05:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Előző kérdéseknél írják ugye hogy fedeztem fel a testem. Simogassam magam? De azt nem élvezem. Hogy?
2021. dec. 9. 05:57
 3/7 anonim ***** válasza:
13%
Próbáld ki a szexchatet. Írj, megbeszéljük.
2021. dec. 9. 06:02
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Hát figyelj leginkább egy jó partnerrel lehet felfedezni hogy mi jó neked. Egyébként úgy tűnik te nagyon is tudod mi lenne a jó(simogatások, puszilgatások), csak senki nem adta még meg.
2021. dec. 9. 06:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normálisak az elvárásaid. Egy nőnek szükséges van szeretgetésre, simogatásra, csókokra. Sőt, egy normális férfinek is szüksége van arra, hogy ezt nyújtsa.

Nőknél az is teljesen rendben van, ha a hüvelyi behatolás csak egyfajta izgalmat ad és az orgazmust a csiklói izgatás adja meg. Totál általános ez, kb 5/4 nő így működik.

Ha a barátod gyorsan elmegy, akkor mondd neki, hogy ne rakja be teljesen, inkább maszatoljon kívül, vagy csinálja nagyon lassan, próbálja meg tartani. Te addig simogatod a csiklód vagy használod hozzá a vibrátor.

Egy tök jó megoldás a te élvezetedre, ha lovagló pózban a sunid külsejével ráülsz a farkára, de nem teszed be, hanem csak masszírozod magad vele a csípőd mozgatva. Ehhez egy kis csikló simi, vagy vibri és élvezni fogod.

2021. dec. 9. 06:57
 6/7 anonim ***** válasza:
58%

"Előző kérdéseknél írják ugye hogy fedeztem fel a testem. Simogassam magam? De azt nem élvezem. Hogy?"

Egyszerű és mindenki számára érthető megoldás: bedobtok valami filmet, közben ráteszed a párod kezét a sunidra és mondod neki, hogy finoman simogassa. Ha nem tud simogatni, akkor megmutatod neki, hogyan kell.

Amikor kemény lesz a csiklód ettől, akkor kicsit szétnyitod a lábad, ráteszed a kezét, az egyik ujjával (a csiklódra) és nyomkodod rajta fel-le, meg kicsit így oldalasan masszírozva.

Ha egy kicsit is férfi, akkor ebből meg fogja tanulni, mi a teendő.

2021. dec. 9. 07:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia:)

Szerintem pontosan tudod, hogy mi jó neked. Néhány dolgot le is írtál, amire vágysz. Annyi,hogy még nem kaptad meg senkitől! Legközelebb, ha úgy alakul valakivel, hogy szexelni fogtok, akkor mond el az illetőnek. Beszélgessetek picit. Mond, hogy szeretnéd ha nyalna, ujjazna, símogatna, csókolgatna stb. Tedd hozzá, hogy nagyon vágysz rá, de nem csinálta még senki neked. Így tuti fogja. Már csak az egoja miatt is, h na majd ő megmutatja. Meg ő lesz az első aki kinyal..stb:D

Legközelebb beszélj ezekről..szex előtt. Vagy akár csókolózás, vetkőztetés közben, szexin! Venni fogja a lapot!:) 24f

2021. dec. 9. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!