Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony lányoknak miért az alacsonyabb fiúk jönnek be?
Figyelt kérdés
160 körüli lányok miért a 10-15 centivel magasabb fiúkat kedvelik többnyire?
Nekem az alacsony lányok tetszenek de én 190 vagyok. :/
2022. márc. 10. 13:28
1/11 anonim válasza:
Nekem mindegy milyen magas a másik amíg nálam magasabb. :D 163 vagyok, voltam már 183 meg 170 centis csavoval is, nem érdekelt különösebben.
2/11 anonim válasza:
Hát mondjuk mert 10-15 centi még oké, de 30 centi már kicsit kényelmetlen különbség.
3/11 anonim válasza:
159 cm vagyok. Legmagasabb pasim eddig 186 cm volt. Sokkal jobb volt mint alacsonyabbal...
Szerintem nem igaz, hogy az alacsony fiúk jönnek be nekünk.
4/11 anonim válasza:
Azért mert a 10-15 centi különbség tök kényelmes. De ne irigykedj az alacsony srácokra :D
Mi, átlag/magasabb lányok (én pl 172 vagyok, szóval még csak nem is valami magas) meg azon szoktunk szomorkodni hogy alig 160-as lányoknak van 2m magas barátja :DD
5/11 anonim válasza:
hát nem tudom hogy ez igaz-e egyáltalán. És is kicsi vagyok, mégis valahogy 180 alatt nekem nem férfias egy pasi...
6/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon idegesítő, hogy a 160 cm-es kis p.cs@knak jut a 2m-es pasik, a magas lányoknak megjut emiatt a törpék.
7/11 anonim válasza:
Én a magas pasikat sem értem kis csajjal.Nekem biztos fura lenne ha 30 cm-el alacsonyabb lenne.Nekem az jön be leginkább ha pár cm-el alacsonyabb a csaj.
8/11 anonim válasza:
Ezt a következtetést miből vontad le? Én 157 cm vagyok 180+ voltak a volt párjaim,de ha úgy adódott volna akkor 170-175 centis pasival is össze jövök
9/11 anonim válasza:
Viszonylag alacsonyabb lánynak számítok, de a magas pasikat imádom mert fel lehet nézni rájuk! 🙂
10/11 anonim válasza:
188 vagyok de egy lány se néz fel rám.:/ Pedig jó srác vagyok,nem is értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!