Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? A legjobb barátom barátnője rárabolt a farkamra. Egyszerűen nem tudtam ellökni magamtól, lehúzta erőszakosan a sliccemet és vadul elkezdett engem orálozni.
Hát, két verzió van.
Elmondod korrekten és lőttek a barátságnak. Legalább a csaj ne alázza tovább.
Vagy megtartod magadnak és többet nem nézel a haverom szemébe.
Nekem is volt hasonló, de nem jutottunk el a tettekig. Ivászat volt, félig bealudtam, és arra ébredtem, hogy matat a sliccemnél. Eltoltam, lefogtam, elkezdtem neki magyarázni, hogy ezt nem kéne. Először csak próbált rámmászni, meg felhúzta a pólóját, de utána bedühödött, és mindenfélét elkezdett rikácsolni, minden voltam, csak hetero férfi nem. Haver megjelent, ketten nagy nehezen sikerült leszerelni. Az a helyzet is kellemetlen volt, meg a józanodás utáni egymás szemébe nézés is.
Azóta már nincsenek együtt, de sokszor kerülünk egy társaságba. Az egyetlen megbeszélés óta kerüljük a témát.
Senkinek nem kívánom egyik oldal szerepét sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!