Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitévő legyek? A legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? A legjobb barátom barátnője rárabolt a farkamra. Egyszerűen nem tudtam ellökni magamtól, lehúzta erőszakosan a sliccemet és vadul elkezdett engem orálozni.

Figyelt kérdés

2022. márc. 10. 08:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát, két verzió van.

Elmondod korrekten és lőttek a barátságnak. Legalább a csaj ne alázza tovább.

Vagy megtartod magadnak és többet nem nézel a haverom szemébe.

2022. márc. 10. 10:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja ilyen nekem is volt, s közben bejöttek a húgai és vad leszbizésbe kezdtek, majd ránk nyitott a dögös milf anyuka és... a francba hogy csörgött a vekker, de legalább a gatyám tiszta maradt 😂
2022. márc. 10. 11:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Remélem kamu. Mondjuk kamusztorikent is gáz. Ha nem kamu, akkor meg pláne.
2022. márc. 10. 11:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Miért lenne kamu? Én közösségemben több példát is tudok mondani hasonlóra. Elítélem az összesen te megtörténtek. Szappanoperák néha elbujhatnak a váló élethez képest.
2022. márc. 10. 11:29
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 igen az élet mindig cifrább, de fogalmazzunk úgy nem túl életszerű hogy valaki erőszakosan lerángatja a slicced és máris állva előugrik és erővel lerépáz.
2022. márc. 10. 11:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem is volt hasonló, de nem jutottunk el a tettekig. Ivászat volt, félig bealudtam, és arra ébredtem, hogy matat a sliccemnél. Eltoltam, lefogtam, elkezdtem neki magyarázni, hogy ezt nem kéne. Először csak próbált rámmászni, meg felhúzta a pólóját, de utána bedühödött, és mindenfélét elkezdett rikácsolni, minden voltam, csak hetero férfi nem. Haver megjelent, ketten nagy nehezen sikerült leszerelni. Az a helyzet is kellemetlen volt, meg a józanodás utáni egymás szemébe nézés is.

Azóta már nincsenek együtt, de sokszor kerülünk egy társaságba. Az egyetlen megbeszélés óta kerüljük a témát.

Senkinek nem kívánom egyik oldal szerepét sem.

2022. okt. 22. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!