Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok hogyan lovagoljátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok hogyan lovagoljátok meg a pasikat.Tiazta erőből, vadul, vad vágtában, vagy érzékien?Nektek melyik tempó a legjobb?Szoktatok direkt vadulni hogy a pasi vobaglik alattatok ?Élvezitek ha könyörög hogy elég?Élvezés után?

Figyelt kérdés
Én élvezés után jártam így hogy vonaglottam, "menekülni" akartam a csaj alól mert annyira jó vt hogy már az életemért könyörögtem.A csaj "dugott" meg engem átvitt értelemben.Csajok élvetitek az ilyen szitut?
2022. márc. 8. 05:55
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Én nem tudok vadulni a pasimon Pedig az jobb lenne ha fel le tudnák a farkán lovagolni.

De csak előre hátra tudok rajta "csúszkálni". Kicsi a farka és kicsúszik ha nem így csinálom.

Azzal tud segíteni hogy emeli a csípőjét. Amikor emeli én akkor csúszok hátra.

2022. márc. 8. 07:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hangulat függő hogyan szeretem, de igen élvezem az ilyet
2022. márc. 8. 07:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Először lassabban indítok utána gyorsítok
2022. márc. 8. 07:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy barátnőm de sokkal idősebb volt mint én. A lovaglása után úgy kellett felsegíteni, majdnem ott maradtam, pedig jó fizikumú vagyok. Nagyon szerette és tudott is lovagolni. Mint egy vad csikó :)
2022. márc. 8. 07:58
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
Lehet egyszerre vadul, és érzékien. Tempót tekintve lassabban kezdem, és érzéssel gyorsítok. Mind a ketten szeretjük tempósan, néha ő is alám dolgozik. Élvezés után értelem szerűen nem csinálom már sokáig, mert érzékeny lesz. Pár "levezető" mozdulatot csinálok, és ennyi. Könyörögni meg ne könyörögjön, az inkább kínos, mint szexi.
2022. márc. 8. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!