Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hogyan lovagoljátok meg a pasikat.Tiazta erőből, vadul, vad vágtában, vagy érzékien?Nektek melyik tempó a legjobb?Szoktatok direkt vadulni hogy a pasi vobaglik alattatok ?Élvezitek ha könyörög hogy elég?Élvezés után?
Figyelt kérdés
Én élvezés után jártam így hogy vonaglottam, "menekülni" akartam a csaj alól mert annyira jó vt hogy már az életemért könyörögtem.A csaj "dugott" meg engem átvitt értelemben.Csajok élvetitek az ilyen szitut?2022. márc. 8. 05:55
1/5 anonim válasza:
Én nem tudok vadulni a pasimon Pedig az jobb lenne ha fel le tudnák a farkán lovagolni.
De csak előre hátra tudok rajta "csúszkálni". Kicsi a farka és kicsúszik ha nem így csinálom.
Azzal tud segíteni hogy emeli a csípőjét. Amikor emeli én akkor csúszok hátra.
2/5 anonim válasza:
Hangulat függő hogyan szeretem, de igen élvezem az ilyet
3/5 anonim válasza:
Először lassabban indítok utána gyorsítok
4/5 anonim válasza:
Volt egy barátnőm de sokkal idősebb volt mint én. A lovaglása után úgy kellett felsegíteni, majdnem ott maradtam, pedig jó fizikumú vagyok. Nagyon szerette és tudott is lovagolni. Mint egy vad csikó :)
5/5 anonim válasza:
Lehet egyszerre vadul, és érzékien. Tempót tekintve lassabban kezdem, és érzéssel gyorsítok. Mind a ketten szeretjük tempósan, néha ő is alám dolgozik. Élvezés után értelem szerűen nem csinálom már sokáig, mert érzékeny lesz. Pár "levezető" mozdulatot csinálok, és ennyi. Könyörögni meg ne könyörögjön, az inkább kínos, mint szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!