Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen érzés volt amikor először fröccsent sperma az arcotokra, testetekre? Meglepődtetek?Kellemes érzés volt vagy kellemetlen volt?
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 17:49
2/7 anonim válasza:
A felhevült hangulat miatt meglepő és kellemes volt az elsőnél. De mint mindent, ezt is meg lehet szokni.
3/7 anonim válasza:
Hát nagyon perverz pillanatok voltak de imádtam
4/7 anonim válasza:
Semleges, nem az számított hogy "fröccsen" hanem ami előtte történt 😂
5/7 anonim válasza:
Meglepő nem volt, valahogy sejtettem, hogy ez lesz a vége. Meglepően melegnek, és soknak tűnt. Az egész folyamat kellemes volt, másképp nem csináltam volna
6/7 anonim válasza:
Szerintem rendkívül kellemetlen amikor arcra megy. Fürdés közben oké, amúgy pedig: belespriccel a szemedbe és "megvakulsz" tőle, belemegy a hajadba, orrodba...
Testemre oké, papírral letöröljük, valahova mennie kell...
Szájba szerintem legalább praktikus :D
7/7 anonim válasza:
Váratlanul történt az első arcra, de nagyon izgató volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!