Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuálisan izgató egy nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuálisan izgató egy nőnek ha egy férfi este ittasan beesik az ajtón? Aztán közli az feleségével, hogy vetkőzz asszony jön a szex!

Figyelt kérdés

2022. márc. 9. 12:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

Viccen kívül nekem az lenne. De csak mert a férjem ritkán rúg be, és ritkán ilyen határozott. Szóval alkalomszerűen izgató ha ilyen heves részegen. Bár az asszonyozást csak ironikusan tudom értelmezni.

Ha ez lenne az alap program minden hétvégén, akkor inkább kiábrándító.

2022. márc. 9. 13:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Mindennap rézsese vagyok.

De az ágyig aludni nem jut el, nem a szexig.

2022. márc. 9. 14:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Ittasan dugni se tud,úgyhogy irány a szerető.
2022. márc. 9. 16:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező arra gondolt, hogy sok alkesz trógernek van fullos felesége, a rendes emberekkel meg szóba sem állnak a nők.
2022. márc. 9. 16:32
 15/17 anonim ***** válasza:
A mai magyar nőknek ez is bejön, ennyire igénytelen társaság még oroszhonban sincs.
2022. márc. 9. 17:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Engem izgat, ilyenkor azt csinálok vele amit akarok kb:D

38N

2022. márc. 10. 23:58
 17/17 Senior Séf ***** válasza:
Az a legjobb, amikor belehány a ruhásszekrénybe.
júl. 29. 19:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!