Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire legyek óvatos egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire legyek óvatos egy szűz sráccal? Szerintem még nem is csókolózott.

Figyelt kérdés
Egyáltalán kell óvatoskodni? Én lerohannám, de nem tudom, hogyha nem volt még tapasztalata ezt hogy venné. Meg van köztünk a kémia, összhang. Félek, hogy túl vad lennék neki.
2022. márc. 8. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Rohand le nyugodtan
2022. márc. 8. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
Neked egy büntetés lesz egy szűz. Én se kezdenék ilyennel, kell a jó szex, nem tudnék türelemmel betanítgatni, és hónapokat várni egy igazi dugásra.
2022. márc. 8. 19:37
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Keményen dugasd meg magad:)Szívd ki az erejét:)
2022. márc. 8. 19:39
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 ez engem pont inkább kiváncsivá tesz. Nem tesze-tosza, csak nem tudom hogy viselkedne egy ilyen szituban, nem vagyok pasiból. Egyáltalán nem várok semmi nagy dolgot első alkalommal.
2022. márc. 8. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan baby, császárnak fogja magát érezni és életre szóló élményt szerzel neki. Szóval csak bátran hajrá, ha értelmes a pali akkor majd belejön, s ráérez mi kell neked.
2022. márc. 8. 21:22
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

Ez szerintem sok mindentől függ. Hány éves vagy te, hány éves a srác? Stb.

Mert képletesen mondva ha vagy mondjuk egy 5-6 évvel idősebb a srác akkor szerintem ő szeretné diktálni a tempót és dominálni.

2022. márc. 8. 21:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Félév van köztünk. Jól irányít más szituációban, csak mivel én tapasztaltabb vagyok, javarészt én irányítanék.

De a válaszok alapján nem kell félteni.

2022. márc. 8. 21:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Fiúkat nem kell félteni, nem fáj nekik, meg nincs szűzhártyája. Csak ha nagyon lerohanod, szegény még a gatyájában elfog élvezni, már ha tényleg még csak nem is csókolózott sosem. Szóval legyél inkább ilyen romantikus inkább, ne csináld túl hevesen :D Vagy amit még tudok javasolni, hagyjad, irányítson ő.
2022. márc. 8. 21:56
 9/10 A kérdező kommentje:

#8 ettől is tartok, bár nem lenne baj ezzel, vagy lehet pont leblokkolna.

Na mindegy, majd a helyzet úgyis hozza, bár sokáig nem bírnám, hogy ne szedjem szét.

2022. márc. 8. 22:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy kis bátorítás soha nem árt, ha annyira tapasztalatlan. A többi majd jön magától.
2023. máj. 3. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!