Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalta velem a barátnőjét? Férfiak, mi visz rá benneteket egy ilyenre?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben egyik férfi barátom találkozások alkalmával mindig keresi a közelségem. Felvisz a lakásába és mondja hogy üljek az ágyára, direkt közel hajol az arcomhoz miközben a számat nézi. Amikor mondtam hogy inkább nem venném le a kabátom, mert akkor kilesz a hasam, akkor azt mondta: mutasd csak😉
Szeret ölelgetni meg megfogni a kezem.
Legutóbb megcsókoltam, bár csak szájra puszi volt, de visszacsókolt. Ez még 4x megismétlődött. Ez már megcsalásnak számít vagy még belefér?
Egyébként neki van barátnője, a sztoriban talán fontos hogy eleinte velem akart járni, csak mivel én nem akartam, azért jössze a csajjal.
Egyébként a barátnőjével él, és nem is akarja elhagyni, viszont amikor találkozunk, mindig a fent írtakat teszi velem.
2022. márc. 8. 19:15
1/10 A kérdező kommentje:
Jött össze*
2022. márc. 8. 19:15
2/10 anonim válasza:
Gratulalok neked is, de neki meg foleg. Igazi himringyo, hozzad valo.
3/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem túl szép dolog, de nem is erre a részére kérdeztem rá
2022. márc. 8. 19:19
4/10 anonim válasza:
Pasibol van, megis mi vinne ra :D kellett neki valaki dugna, most benned is latja, hogy megdughat, aztan akkor miert ne. Nehogy azt hidd, hogy szerelmes beled aztan azert csinalja.
5/10 A kérdező kommentje:
Belém nem szerelmes, azt tudom. De a barátnőjébe? Az is kérdéses
2022. márc. 8. 19:23
6/10 anonim válasza:
A pasik vagy azért csinálják, mert valamit nem kapnak meg, vagy csak még többet akarnak.
7/10 anonim válasza:
Szerintem aki kepes megcsalni a masikat az nem szerelmes.
8/10 anonim válasza:
Engem az visz rá ilyenre, ha nem kapok meg otthon valamit, ami fontos.
9/10 anonim válasza:
Hát baby nem is azért hív fel a lakására hogy az ógörög irodalomról értekezzen veled 😂 Szerintem a barátnőjét kellene megkérdezni hogy megcsalásnak tekinti-e, de szerintem igen.
10/10 anonim válasza:
Igen, ez megcsalás. Minden, amit a kapcsolatában kene csinálni, de nem ott teszi, megcsalásnak számít. És azért is egyértelmű, mert biztos, hogy a barátnője nem tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!