Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet lehet csinálni? Lányok, mit szólnátok ehhez? Többi lent
Hallaná, csak felesleges ilyenekkel kizökkenteni a másikat.
Én nem örülnék neki, jobb szeretem a pillanatot átélni.
Hú, inkább ne. Tényleg csak arra lenne jó, hogy kizökkentsen. Valószínűleg fel sem fognám, visszakérdeznék, hogy mi? És amíg azon gondolkodom, hogy ezt most miért mondtad, már el is szállt az élvezet.
Plusz a nők általában nem annak örülnek, ha a párjuk szívességből kielégíti őket, mondjuk nőnap alkalmából, hanem ha azért esik nekik, mert olyan nagyon kívánja őket. A fenti megjegyzéstől meg olyan érzése van az embernek, hogy nem észveszejtően szexi, hanem hát nőnap van, szóval legyen hálás az ajándék szexért... Ne csináld!
Csinálni lehet ilyet, de engem biztos kizökkentene az adott helyzetből és lehet el sem tudnék menni...
Orgazmus előtt jobb ha azt mondod h hogy szét szeded, vagy mennyire élvezed hogy benne lehetsz stb... Az dob a hangulaton, de ne cukiskodj szex közben.
22l
Orgazmus elott szerintem valami olyasmit mondj hogy ,, szetszedlek" vagy sugd a fulebe hogy ,,az enyem vagy" es orgazmus utan ha lenyugodott csokold meg es akkor mondd azt, hogy boldog nonapot.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!