Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennek így mi ertelme volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek így mi ertelme volt?

Figyelt kérdés

Január óta beszélgettem egy fiúval. Feltűnt már akkor is hogy sokat beszél a szexről.

Január végén találkoztunk először ahol olyan jó lett a hangulat hogy pettingeltünk. Mondta hogy nem megd**ni nem akar, mert korábban már járt így hogy lefeküdt valakivel és semmi nem lett belőle, utána rossz érzése volt. És további olyan dolgokat mondott ami miatt nem jönne velem össze ( eltérő munkabeosztás, még a volt kapcsolatán sincs túl). Ezeket 1 hónapon belül sosem mondta csak a pettinges eset után. Akkor neki csak 1 menetre kellettem ezek szerint?

2022. márc. 6. 15:56
 1/9 A kérdező kommentje:
Az jött le kicsit máshogy nekem hogy 2 hónap alatt ez pont azután jutott eszébe hogy kipróbált velem ezt azt, pesig már korábban is tudta
2022. márc. 6. 15:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Menet sem volt. Vagy igen? Vagy mi van???
2022. márc. 6. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg egy lúzer. Offold, keress mást...
2022. márc. 6. 16:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak petting. De abban minden, szex nem volt. Állítása szerint azért mert ha nem lesz köztünk semmi ne momdhassam hogy kihasznált meg ne legyen rossz érzése miatta...akkor minek pettingelt?
2022. márc. 6. 16:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Már januárban is tudta hogy nekem nincs olyan sok szabadidőm mégis csak azután szólt hogy zavarja miután rám élvezett
2022. márc. 6. 16:02
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora farka volt?
2022. márc. 6. 16:08
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Lehet az zavarja, hogy nem nyelted le. Nekem ez szakító ok lenne.

Vagy lehet tenyleg egy olyan kapcsolatból jön ahol alig volt idejük egymásra a munka miatt.

Az is lehet, hogy egy hülye.

És az is lehet, hogy olyan alattomos kis szarházi mint én. Beadta neked a hattyú halálát, hogy vége, ez nem megy...és most várja, hogy fuss utána, várja, hogy kezelgesd, hogy könyörögj, hogy próbáljatok meg, ne írja le, ne temesse ilyen könnyen a dolgot.

De vajon melyik lehet a sok közül, illetve tényleg lehet, hogy az van amit írtál, tehát amit mondott.

2022. márc. 6. 17:13
 8/9 anonim válasza:
Sajnos szerintem igen, csak ki akart használni, gondolta szerintem, hogy az indulás után majd te fogod kérni, hogy legyen szex. Hagyd szerintem es keress mást :)
2022. márc. 6. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet tényleg csak barátként tekint rád. Vagy gyorstüzelő, és szégyellte előtted. vagy kitudja.
2022. márc. 7. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!