Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek így mi ertelme volt?
Január óta beszélgettem egy fiúval. Feltűnt már akkor is hogy sokat beszél a szexről.
Január végén találkoztunk először ahol olyan jó lett a hangulat hogy pettingeltünk. Mondta hogy nem megd**ni nem akar, mert korábban már járt így hogy lefeküdt valakivel és semmi nem lett belőle, utána rossz érzése volt. És további olyan dolgokat mondott ami miatt nem jönne velem össze ( eltérő munkabeosztás, még a volt kapcsolatán sincs túl). Ezeket 1 hónapon belül sosem mondta csak a pettinges eset után. Akkor neki csak 1 menetre kellettem ezek szerint?
Lehet az zavarja, hogy nem nyelted le. Nekem ez szakító ok lenne.
Vagy lehet tenyleg egy olyan kapcsolatból jön ahol alig volt idejük egymásra a munka miatt.
Az is lehet, hogy egy hülye.
És az is lehet, hogy olyan alattomos kis szarházi mint én. Beadta neked a hattyú halálát, hogy vége, ez nem megy...és most várja, hogy fuss utána, várja, hogy kezelgesd, hogy könyörögj, hogy próbáljatok meg, ne írja le, ne temesse ilyen könnyen a dolgot.
De vajon melyik lehet a sok közül, illetve tényleg lehet, hogy az van amit írtál, tehát amit mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!