Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok döntő számotokra egy kapcsolatban hogy szép farka legyen a pasinak?
Figyelt kérdés
Tehát ha pl ronda a farka és ez kiderül az első aktusnál akkor mi van?2022. márc. 6. 12:49
1/30 anonim válasza:
Nincs csúnya farok csak csóró pasi
2/30 anonim válasza:
Hogy lehet egy farok ronda meg szép? Ha a funkcióját eltudja látni, akkor semmi gond. Esetleg az lehet baj, ha kicsi.
3/30 anonim válasza:
Van ronda farok. De nem az enyém. Állítólag csodaszép a makkom, meg az egész.
4/30 anonim válasza:
Egy számomra kevésbé tetszetős farkat el tudok fogadni, ha méretben 14 centi feletti és nem ceruzavékonyságú,de nyilván jobban szeretem, ha szép formájú.
5/30 anonim válasza:
Nekem osszes farok ronda, legyen bennem, nem nezegetem
6/30 anonim válasza:
méret a döntő náluk
és most le leszek pontozva:D
7/30 anonim válasza:
Volt egy nagyon szexi pasi akivel összejöttem. Olyan ronda farka volt, hogy nem bírtam magam rávenni hogy bekapjam. Hiába kívántam a pasit magát. Szóval igen van ilyen. Sajnos.
9/30 anonim válasza:
A méret fontos. ne legyen se nagy se kicsi. Átlag legyen. Viszont tényleg van ronda farok. Pl aminek a színe rossz vagy a forma olyan. PL nagyon nagy makk és kicsi törzs. Sorolhatnám.
Volt sajnos olyan pasi akit emiatt raktam ki. Igaz nem mondtam neki, de nem akartam megbántani. Nem bírnék olyan pasival élni akinek nem kívánom a farkát.
10/30 anonim válasza:
Van szep farok? A farok nem szep egyaltalan. Max az aki hozza tartozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!