Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiasság mérete mennyire döntő egy kapcsolat kimenetelében - lerágott csont a számít-e vagy sem, de mégis?
jaj istenem, ezt nem olvasom vegig, de van tapasztalatom.
Nekem nem valami nagy, ellenben csajomba sokkal nagyobb is befer, erzem hogy kicsi bele, ezert nagy vibratorokat vettem neki amivel kielheti a meret iranti vagyait. igy egesz jol elvagyunk, max nem vibri utan dugunk, mert az majdnem ketszer akkora mint a farkam, utana nem erzek sokmindent.
Nem vagyok negyvenes tehát nem tudom, a valódi motivációt, de a férjem előtt jópár partnerem volt. És őszintén szólva nem a férjem a legjobb szerető ebben a sorban. Aki először megőrjített és dugtam volna vele éjjel-nappal, mert nem tudtam betelni vele, annak "csak" 14 cm-es volt a farka a tövétől a hegyéig mérve. De amiket velem az ágyba művelt...
Arra tudok tippelni, magamból kiindulva, hogy a feleségednek nem volt alkalma "kiélni" magát, és igazából ez a baja, maximum ő sincs ezzel tisztába.
Az én példám az, hogy az első két partnerem elég langyos volt az ágyba. Kicsit önzőek, és mivel én nem ismertem magamat, ők pedig nem segítettek feltérképezni a szexualitásomat, így én abban a hitben éltem, hogy egy közepes libidójú egyén vagyok. A harmadik és nevezetes partnerem... na ő kihozta belőlem a tüzet. Akkor jöttem rá, hogy bennem több van és partner függő, mit hoz ki belőlem az ágyba. Utána voltak partnereim, nagyon jók és kevésbbé jók, de a szexuális életem átláttam és egyfajta tudatosságot szereztem.
Ami elvezetett a férjemig. Vele jó a szex. Nagyobb is a mérete, de csak alkalmanként hozza ki belőlem azt a tüzet, amit a harmadik partnerem szinte mindig. Ennek ellenére már korentsem azt észveszejtő szexet vágyom, főleg ha emberileg meg nem passzolunk. Tehát nálam sokat árnyalódott a kép a szex-szerelem vonalon. Amikor igent mondtam a férjemnek akkor tudtam mi vár rám, tudtam az hol helyezkedik a skálán és teljesen elégedett voltam ezzel.
Szerintem sokan, akik kapuzárási pánikkal küzdennek vagy ilyen hasonló tünetekkel, ott ez a tudatosság hiányzik a tapasztalatlanságból adódóan.
Úgyhogy neki nem a méret ami hiányzik pláne 17 cm-nél, hanem hogy előtted sem volt sok tapasztalata és nem tudja/tudta mi van rajtad túl, vajon lehetne jobb is? Más, máshogy adná meg a jót?
Ne vedd magadra, ez egy szerencsétlen körülmény.
A volt feleségemnek én voltam az első férfi az életében.
Nála kb. 10 év után jött el az a pillanat, hogy más f@szt is ki akart próbálni. Jó volt szex, nem volt ezzel semmi gond, csak érdekelte, hogy milyen lehet egy másik.
Megtudtam, hogy tényleg jó vagyok. :) Aztán elváltunk.
Később volt olyan barátnőm, aki nekem kicsit tág volt, de neki bizonyos pózban nagy voltam.
Volt olyan barátnőm, aki nekem nagyon tág volt (vagy iszonyatosan nedvesedett, esetleg mindkettő). Benne alig éreztem valamit, de ő elégedett volt. Emiatt szakítottam vele.
Most egy olyan nővel élek, akivel nagyon passzolunk ezekben a dolgokban. Mindketten tökéletesnek tartjuk a másikat ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!