Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komi77 kérdése:
A férfiasság mérete mennyire döntő egy kapcsolat
kimenetelében - lerágott csont a számít-e vagy sem, de
mégis?
Figyelt kérdés
Kedves Hölgy-társak, tapasztalt férfi-társak. Több mint húsz éve élek - eddig boldognak nevezhető - házasságban a feleségemmel. Két gyermekkel ajándékoztuk meg egymást ezen idő alatt. A megismerkedés, járás négy évig tartott. (Előttem két férfi volt az életében, akiket a mentalitásuk miatt, meg a szexualitásuk miatt nem tartott férfinak. Velem élte meg mi a nőiesség, megmutattam minden korábbi élményemet, tapasztalatomat. Istennő lett, egy királynő akinek szabadsága, önérzete, ha akarja udvartartása van. Sajna ez az udvartartás meg is lett.) Majd házasság, gyerekek. Mindent kipróbáltunk ami nő és férfi között megoldható - harmadik felet nem vontunk be. A mai napig meg tudok újulni, soha nincs két egyforma aktus. Olyan erogén zónákat térképezek fel ennyi idő után is ami mindkettőnket meglep. Nem lehet unalmasnak mondani az aktusainkat. Tudok érzéki lovag lenni - rózsával a szájában - vagy falnak lökős latin macsó, vagy egyszerre mindkettő, amit éppen kíván. Közben változott a testünk, a felfogásunk életünk, ahogy ennyi idő alatt lennie kell. Én fiatalabb koromban sok lánnyal voltam együtt - amolyan éretlen szexualitásuakkal, test ismeret nélküliekkel. Mégis jöttek a kolesz szobába újabbnál újabbak, mert törődtem velük, nem maradtak kielégítetlenek. Amolyan ösztönösen "jól" tettem a dolgom - nem vagyok nagyképű, inkább szerény típus. Soha nem volt gond az átlagos vagy kicsivel afeletti méretemmel. A házasságomban sem, jó ideig. Aztán jött a pofon. Két éve kiderült, hogy a nejem már évekre visszamenőleg, sőt a házasságunk előtt - jegyesként - is kipróbált más férfiakat. A két évvel ezelőtti lebukást azzal indokolta, hogy húsz év után már unalmas ugyanaz a .... és a változatosságot a méret másságában élte meg. Gyakorlatilag egy válról indítható dologgal, amihez sikosító kellett a behatoláshoz. Nyilván nem működött a dolog, a srácnak alkalmi partner kellett a nejemnek meg változatosság - megkapta. Most minden borult természetesen. A szerető tovább lépett, asszony maradna, én szarul vagyok. Én is észre vettem változást ott lenn nála, de nem gondoltam, hogy ekkora a baj. Nem bánthatom az miatt ha a méretem (17,5cm/4,36cm) miatt nem éli meg a "kitöltöttség" érzését és máshol keresi. Visszajött és most szerinte nem is akkora a különbség, nem vagyok kicsi neki. Persze a félrelépést bármivel lehet indokolni - nekem azért nagyon fáj. Ahogy a megbocsájtás is nehéz ezek után. Mi a tényleges helyzet? Ennyire fontos ez a méret dolog? A női test és gondolkodás idővel változik és ennek elkerülhetelen velejárója ez a helyzet? Vagy csak kifogtam egy érzelmileg és mentálisan is instabil partnert aki virágról virágra szállva keres valamit amit ő sem tud, hogy mi? Látom a neten a szexualitással és a mérettel kapcsolatos trendeket, megéléseket. Nem tudok kiigazodni ezeken. Mintha iparág alakult volna ki erre a témára. Hirdetik az egyszer élünk meg poligámok vagyunk sémát - divattá tették ezt a felfogást - a közösségi oldalak, társkeresők húspiaccá váltak. Aztán a sérült embereken segít a net: online önismereti tréningek, párkapcsolati segítségek sora. Senkit nem hibáztatok és negatív itéletem sincs csak kíváncsi lennék mi a valóság? Ti, hogy élitek meg ezt, mi a véleményetek? Van-e a statisztikák szerinti - mikropéniszről nincs szó - átlag férfi és átlag nő aki passzol és érzelmileg is összefér - szeretetben akár élet végig? Vagy ez tényleg egy soha véget nem érő játszma és valaki mindig mást fog keresni - szűkebbet, hosszabbat, vastagabbat, stb. Mi itt a lényeg szerintetek? Annyit még, hogy a kapcsolatunkban nem volt gond, tényleg. Legfeljebb a hozott minták és a személyiség jegyek vagy a hűséghez való hozzáállásban, párkapcsolati normákban volt eltérés - mint kiderült. Ezt az elejétől fogva megbeszéltük, hol vannak a határaink, kinek mi a hűtlenség, mi fér bele, mi nem és mégis. Mi voltunk a sokadjára elvált, újra-házasodott ismerettségi kör minta házassága. Se vita, jó kapcsolat, egzisztencia, célok, közös ügy. Mégis volt egy rés a pajzson. Mi akkor a valóság szerintetek? Miért lesz egy negyvenes nő egy napon a méretet hajszoló kíváncsiskodóvá? Vagy nem is erről szól ez? Mi a baj a kapcsolatokkal, a világgal, velünk?
Kedves 7-es. Két éve próbálom összerakni és megérteni a dolgokat. És igazad van. Nincs igazi megbocsájtás - bocs a tantrásoknak és az ezoterikus világnak. A párkapcsolat a hűségen, bizalmon, őszinteségen, szereteten alapul. Ha valaki - bármilyen okból is, nem szakít hanem - félremegy - gondok közös megoldása, felvállalások, kommunikáció, stb. nélkül - annak lehetetlen megbocsátani. Lehet, hogy tolod magad előtt a helyzetet és szeretnéd visszahozni, de annyi a tüske és a sérülés, hogy nem fog sikerülni. Én két évet tettem erre és azt mondom - pusztán etikai okokból -, mindent megtettem értünk. Ez a dolog már nem kell nyomasszon. Ha azonnal kiszállok, lehet pár év múlva elő jön a gondolat, hogy miért hagytam elmenni, miért nem tettem meg mindent? Megtettem. Változtam, elfogadtam, tanultam, szembe néztem a gyengeségeimmel és felvállaltam azokat, még kértem is bocsánatot - annak ellenére is..., ma már - szakirodalmakból is - tudom, hogy egy ilyen helyzethez nem kell két ember. Nem magam akarom mentesíteni és okkal mondom ezt, de van amikor csak az egyiken múlik. Ha lett volna fickósabb és bevállalja, vagy szakít amikor már nem én vagyok neki, akkor nincs megcsalás. Mert a megcsalás döntés és nem probléma megoldás. Ha meg nincs is probléma csak ösztönök, akkor meg nincs is mit megoldani. Persze minden megcsalás más okból van. Nem akarnék ezen vitát. A mi helyzetünkben nem a kapcsolatból eredt a baj, hanem egyéni válságból, a nejem válságából. Próbáltam segíteni ebben de az ő válságát magának kell megoldania - én csak támogató lehetek. Sajnos beszippantotta az az örvény amire nem tudok választ és nem is kapok soha. Csak fogadjam el és nem akart rosszat, csak mást. Ez van barátom, és igazad van. A lényeg ami tőlem tellett megtettem.
2021. márc. 18. 01:04
12/23 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es. Bocs ha zavarom a kérdéseimmel a köreidet. Nem ismerlek, nem is szeretném ha megbántanálak velük, vagy ellenérzést keltenék Benned. Az indulatodból kiindulva nem kérek Tőled válaszokat és ha az oldalt meg nem szüntetik el sem tudok tünni. Ha nem vagy vevő ezekre a témákra, vagy ellenérzésed van ezekkel, én tiszteletben tartom és nem kell a negatív hangulat. Szép estét. Kívánom, hogy ne legyen részed hasonlóban, őszintén.
2021. márc. 18. 01:15
13/23 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es. Köszönöm az őszinte megosztást. Te is megjártad a hadak útját. Sok boldogságot kívánok a mostani kapcsolatodhoz. Remélem kellő érettséggel és tudással vagytok már a kapcsolatban és így is marad. Sok sikert.
2021. márc. 18. 01:21
14/23 anonim válasza:
Nagyon hosszan regéltél,
de én úgy vagyok vele ha megcsalt, akkor szevasz tavasz(a megcsaláskor nem volt módosult tudatállapotban, nem volt kényszerítve, teljes mértékben szándékosan csal meg és ennek tudatában van, megpróbálja eltitkolni)
2021. márc. 18. 01:39
15/23 A kérdező kommentje:
Sajnos ebben teljesen igazad van. Ezt nem lehet másképp levezetni.
2021. márc. 18. 02:09
16/23 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Feltűnt, hogy szerinted mwnnyire rendben volt minden, te mennyire tökéletesen megadtál neki mindent. Nem lehet, hogy ő mégsem ezt érzi? Hogy ennyi idő alatt felőrölte a háztartás, gyerekek? Nem lehet, hogy te egy picit papuccsá váltál a szemében? A nem sokkal ezelőtti válaszod a fura, hogy magyarázkodsz valami kétbites válaszra, hogy zavarod a köreit. Nem lehet, hogy ő nem érezte már a tüzet?
2021. márc. 18. 07:23
17/23 anonim válasza:
Én is úgy látom, hogy te a mintaférj akartál lenni, de közben kicsit sem voltál férfi.
2021. márc. 18. 09:57
18/23 anonim válasza:
"Nem bánthatom az miatt ha a méretem (17,5cm/4,36cm) miatt nem éli meg a "kitöltöttség" érzését és máshol keresi"
Nem tudom hogy miről beszélsz, mert ez egy bőven átlag feletti méret. Akkor mit mondjak én a 15/4-es méretemmel. És mégse csalt meg soha a párom. A megcsalás nem a méreten fog múlni. Inkább a kapcsolatot ellaposodása miatt.
2021. márc. 18. 10:02
19/23 A kérdező kommentje:
Kedves 16-os. Párterápiákon kiderült az igazság. Minden tökéletes volt számára és meg is kapott mindent. Nem lett háztartási és gyereknevelő robot. A papucs dolog kérdéses annyiban, hogy a nemi szerepek szerinti feladat leosztás minden része rám hárult - lehet, hogy az lettem. Inkább úgy a helyes, hogy a rengeteg szabadidejét nem ránk fordította, hanem úri-jóllétből, unalomból, akármiből másféle - nem családon, párkapcsolaton belüli - passziókra költötte. Úgy élte meg a sok a szabadidőm, pénzem, minden megvan otthon érzést, hogy közben függővé vált bizonyos oldalak nézegetésében, ott folytatott beszélgetésekben, aztán tettekben. Az ilyen dolgok is függőségek amik valamit pótolnak, például a családon és a párkapcsolaton belüli haszontalanság, egyenlőtlenség érzését. Mert szembesült ezzel, hogy igazából semmit nem kell beletenni, csak kivenni. És van amikor a természetessé vált dolgok már unalmasak lesznek.
2021. márc. 18. 10:05
20/23 anonim válasza:
legfeljebb az derült ki a párterápiákon, hogy ő sem tudta, mit akar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!