Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha megkívántok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha megkívántok egy nőt, elképzelitek a punciját? Csalódás ha nem olyan?

Figyelt kérdés

Mondjuk olyanra gondolok ha tényleg nagyon fel vagytok izgulva rá, és udvaroltok is neki és kilátásban van hogy lefeküdjetek.

Számít milyen a puncija kinézetre...? Ilyenkor számít nektek hogy kisajkak vagy nagyajkak? Nagy a csalódás ha nem olyan amit ti szerettek?

2022. márc. 5. 14:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem gondolom el.
2022. márc. 5. 14:04
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Remélem ha már szexelni készülsz tisztában vagy vele, hogy kisajkad és nagyajkad is van, nem csak az egyik...
2022. márc. 5. 14:10
 3/17 anonim ***** válasza:
nem, de a mellét igen
2022. márc. 5. 14:10
 4/17 A kérdező kommentje:
#2 bocsi igen kis nagyajkakra és nagy nagyajkakra gondoltam
2022. márc. 5. 14:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen az egész testét elképzelem meztelenül,aztán ah nem olyan nem ér csalódás,mindegyik punci jó,sőt nagyon jó.Belülről egyforma.
2022. márc. 5. 14:11
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
igen, van olyan, akinek szoktam rá gondolni, hogy milyen lehet, de lehet, hogy az övét nem is látom meg soha. amúgy nem szokott csalódást okozni, ha kiderül, hogy nem olyan, mint elképzeltem, ez inkább egy "játék"
2022. márc. 5. 14:12
 7/17 anonim ***** válasza:
5%
A punci csak egy büdös, gusztustalan nyílás, semmi több.
2022. márc. 5. 14:13
 8/17 anonim ***** válasza:
41%
A péniszt is kielemezhetjük ilyen szinten, nekem csak egy szó jut eszembe: röhejes. Konkrétan egy büdös nedvet kilövő gomba nőtt a lábatok közé.
2022. márc. 5. 14:17
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolkodok ilyenen. Akivel le akarok/le fogok feküdni, annak nem csak nézegetni akarom a punciját, sőt, legkevesebbet nézegetni szeretném ;)
2022. márc. 5. 14:22
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Igen, elképzelem. Baba puncit várok, ha rojtos, akkor nem tudok felizdulni.
2022. márc. 5. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!