Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha tetszik nektek egy ártatlannak tűnő lány elképzelitek vele, hogy lefeküdtök?
Figyelt kérdés
A srác akinek tetszem azt mondta, hogy olyan tiszta vagyok. Gondolom ezt ártatlannak értette, csak hát angolul volt. Szerintetek attól még, hogy ezt gondolja rólam még elképzel velem ilyesmit vagy akár egy csókot? Mellesleg szűz vagyok még, szóval az ártatlan jelző nem tévedés.2021. aug. 5. 00:47
1/5 anonim válasza:
Akkor hátulról én is ártatlan vagyok még :D
2/5 anonim válasza:
Biztosan elképzeli, valószínűleg szenvedélyesen, romantikusan, ha tényleg így tekint rád.
3/5 anonim válasza:
Igen el. Bár a te esetedben ez nem mérvadó... gondolom nem nagyon fogtok személyesen találkozni.
4/5 anonim válasza:
nem értem, mi köze a "tisztasághoz". ha tetszel neki, valószínűleg nem csak annyit képzel el, hogy milyen lenne fogni a kezed.
bár nekem mindig kissé visszás ez a tisztaság-ártatlanság dolog. reménykedj, hogy nem egy madonna-k*rva komplexusos srácot fogtál ki (az a beállítottság, ami szerint egy nő vagy tiszteletre méltó, vagy szexi, a kettő együtt kizárt - előbbiekben látja a gyermekei anyját, utóbbira áll a farka), és nem fog összeomlani a rólad alkotott illúzióképe, ha épp vadabb szexre vágysz.
5/5 A kérdező kommentje:
Találkozunk mindennap, együtt dolgozunk.
2021. aug. 5. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!