Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a csajról?

Figyelt kérdés

[link]

Tegnap jött be valami cikk erről a csajról nekem facebookon, hogy magyar nemzetközi plus size modell, és bőven 100 kilós. Rákerestem instán, és láttam, hogy rengeteg követője van, illetve ami mégjobban meglepett, hogy több instás ismerősöm is követi, sőt lájkolja a képeit, és még kommentel is a posztjai alá. Olyanok, akikről nem is gondoltam volna, hogy a nagydarab csajokra buknak.

Nekem tetszik a csaj, de mondjuk én régóta bukok a nagydarab nőkre, volt már 140 kilós partnerem is. Viszont ami meglepett, hogy szélesebb körben is népszerű a csaj. Szerintem az van, hogy sokkal több férfinek bejön az ilyen alak, mint amennyien be merik ismerni. Tudom, hogy engem is mennyit cikiztek, mikor a nagydarab barátnőm volt.

Szóval szerintetek? 25f

2022. márc. 5. 13:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
tetszik
2022. márc. 5. 23:19
 22/23 anonim ***** válasza:
71%

Nőként írom, hogy amúgy abszolút nőies. Mosolygos, pozitív, derűs természetű ami a képeiből is sugárzik. Mer mosolyogni a plusz kilók ellenére.

Nekem se tetszenek a duci csajok és én sem gondolom, hogy az elhízást "reklámozni kéne", de mégis jó látni hogy a sok negatív ellenére is kirak ilyen képeket. Ennek az egyetlen oka, hogy rendben van magával.

Mindig vannak szebbek, jobbak, fiatalabbak, vékonyabbak. De ha a Te ideálod egy önizalomhiányos valaki, ami kihatással van az életére nem fog kelleni. Hiába néz ki 10/10es modellnek.

A nőiesség árad belőle.

Ha jól emlékszem van Tiktok oldala is, szintén rengeteg követővel. Először ott találkoztam vele, nagyon szimpatikus volt már akkor is. Az egyetlen ok amiért nem követem, hogy annyira nem érdekel az a téma, amikkel ő foglalkozik (többek közt a bullynggal...). Érdemes lehet annak meglesni, aki képek alapján is szimpatikusnak találja a hölgyet :)

2022. márc. 6. 16:12
 23/23 anonim ***** válasza:

Nagy különbség van az elhízások között. Mindenféle testtömegindexnél léteznek különféle testalkatok, szokták nevezni ezeket homokórának, bambusznak, fordított háromszögnek. A csontváz arányai nő és nő között hasonlók, a test formáját sokkal inkább a zsír és izom adja.

Nagyjából az orvosi adatokból az látszik, hogy minél inkább homokóra alkatú egy nő (akár kövéren is) annál inkább rendben van a hormonháztartása, annál valószínűbb, hogy egészséges. (ettől még lehet homokóra alkattal is önpusztító élettel hamar halni, ahogy lehet pcos-el vagy pajzsmirigybetegséggel fitten 100 évesen is)

Ennek a lánynak akit mutatsz arányosak a vonásai, a telt homokóra tökéletes példája. Emiatt a szemnek is vonzó, mert az ösztönök az egészséges termékenységet látják benne. Annyit lehet mondani rá legfeljebb, hogy a testmérete nem divatos. Aztán ez kinek szempont, kinek nem.

2022. ápr. 5. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!