Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a csajról?
Tegnap jött be valami cikk erről a csajról nekem facebookon, hogy magyar nemzetközi plus size modell, és bőven 100 kilós. Rákerestem instán, és láttam, hogy rengeteg követője van, illetve ami mégjobban meglepett, hogy több instás ismerősöm is követi, sőt lájkolja a képeit, és még kommentel is a posztjai alá. Olyanok, akikről nem is gondoltam volna, hogy a nagydarab csajokra buknak.
Nekem tetszik a csaj, de mondjuk én régóta bukok a nagydarab nőkre, volt már 140 kilós partnerem is. Viszont ami meglepett, hogy szélesebb körben is népszerű a csaj. Szerintem az van, hogy sokkal több férfinek bejön az ilyen alak, mint amennyien be merik ismerni. Tudom, hogy engem is mennyit cikiztek, mikor a nagydarab barátnőm volt.
Szóval szerintetek? 25f
Én döfném.
Ami fura,hogy jobb alakja van mint a csajomnak pedig alacsonyabb és nehezebb...
Fú, aztamindenit milyen jó teste van.
Kérdező, nem kell meglepődni. Nagyon sokaknak tetszik az efféle NŐIES test, csak sajnos még mindig cikinek számít, ha nem a celőkék álmaid női.
Nekem csak a kövér nők tetszenek,volt nála sokkal nagyobb kedvesem is.
Az a gond,hogyha egy férfinak bejönnek a kövér nők,rögtön az egészségről kezdenek papolni.Teljesen egyetértek a kérdezővel,hogy az állandóan fogyózó,alig evő nők,meg a dohányosok sokkal egészségtelenebbek.
Amerikában vannak hatalmas méretű,szép arcú modellek.
Ember, legalább olvass már utána, mielőtt f@szságokat böfögsz ki! 😑
Aki szereti a kövér nőket,nem zavarja ki mit mond vagy gondol.
Nekem volt nálam 110 kg-mal nehezebb kedvesem,de nem foglalkoztam vele,hogy megnéznek minket vagy beszólnak. Így szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!