Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki 26 évesen szűznek lenni? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki 26 évesen szűznek lenni? L

Figyelt kérdés
Létezik-e egyaltalan rajtam kivul, aki ebben a korban meg szuz? Kinezetre atlagos lany vagyok. Kereszteny csaladban nottem fel, ami "burokban"tartott egy jo ideig. Meg egyetemista eveim elejen sem buliztam. Introvertalt alkat vagyok(INFP),mindig volt 3-4 nagyon szoros baratom, de fiukkal sosem mertem ismerkedni.Abbol kifolyolag, hogy mar ennyi idos vagyok, es meg mindig nem volt egy normalis baratom, elvesztettem az onbizalmam is. Valami tanacs? Olyan szanalmasnak erzem magam

2022. márc. 4. 00:21
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
87%
28, mert te aztán tudod mi a jó az életben, mi? 😂😂😂
2022. márc. 4. 14:33
 32/36 anonim ***** válasza:
11%
31# igazad van, a szex az egy szar dolog, szóval te ne csináld én majd csinálom helyetted is.
2022. márc. 4. 22:12
 33/36 A kérdező kommentje:

Mindenkinek koszonom a valaszokat! Jo volt olvasni a biztato/ pozitiv kommenteket.

Persze parkapcsolatra vágyok, nem csak egy ejszakas kalandra. Viszont ettol fuggetlenul igen, szokott frusztralni az, hogy meg nem szexeltem.

Igazatok van,az onbizalmamat kellene elsősorban feltunningolni. Aztan a tobbi gondolom jonne magatol...

2022. márc. 4. 23:18
 34/36 anonim ***** válasza:
26%

Nem ciki csak ritka!

Kicsit dolgoz akkor egodon utánna lehet könnyebben lesz párt találni, sok sikert🙂

2022. márc. 7. 13:38
 35/36 anonim ***** válasza:
84%
Azt mondod, nem vagy csúnya. Akkor biztos van, aki szeretne téged, vagy akár oda is van érted. Csak ki kell nyitnod a szemed és foglalkozni vele.
2022. márc. 9. 12:17
 36/36 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem sem ciki, de nézzétek mi van az én kérdésem alatt... 🙃

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. márc. 12. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!