Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki 26 évesen szűznek lenni? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki 26 évesen szűznek lenni? L

Figyelt kérdés
Létezik-e egyaltalan rajtam kivul, aki ebben a korban meg szuz? Kinezetre atlagos lany vagyok. Kereszteny csaladban nottem fel, ami "burokban"tartott egy jo ideig. Meg egyetemista eveim elejen sem buliztam. Introvertalt alkat vagyok(INFP),mindig volt 3-4 nagyon szoros baratom, de fiukkal sosem mertem ismerkedni.Abbol kifolyolag, hogy mar ennyi idos vagyok, es meg mindig nem volt egy normalis baratom, elvesztettem az onbizalmam is. Valami tanacs? Olyan szanalmasnak erzem magam

2022. márc. 4. 00:21
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
91%

Nem ciki.

Én idősebb vagyok és szintén. Jobb mint tárgynak lenni.

2022. márc. 4. 02:48
 12/36 anonim ***** válasza:
72%

Én is 44 voltam mire lett párkapcsolatom, meg szex. Valahogy későn ébredő voltam. Más dolgok fontosabbnak tűntek.

Én férfi vagyok. Szerintem a nőknek könnyebb. Elég kiöltözni és megmutatni magukat gyakorlatilag.

2022. márc. 4. 02:59
 13/36 anonim ***** válasza:
53%
Menj pszichológushoz! Csodát tesz! Az a baj, hogy nem mersz ismerkedni, mert azt hiszed, hogy senkinek nem kellesz. Fordítva volt a dolog: nem elment az önbizalmad, mert nem volt senkid, hanem azért nincs senkid, mert nincs önbizalmad. Most még fiatal vagy, most lépj! Merj a férfiakra ránézni, szóbaállni velük és vedd észre, ha érdekled őket. Mosolyogj, beszélgess, öltözködj! Légy jelen a világban, ne bújj el! Hiszen kapcsolatra vágysz, de azért neked kell tenned!
2022. márc. 4. 03:14
 14/36 anonim ***** válasza:
72%
Nem, egyáltalán nem az.
2022. márc. 4. 05:44
 15/36 anonim ***** válasza:
90%
Ennyi idősen én is az voltam. Nem vagy egyedül.
2022. márc. 4. 06:03
 16/36 anonim ***** válasza:
86%
Ha tudnád milyen sokan vannak, akik szintén azok, csak titkolják. A kislányok menőznek vele, hogy már 14-15 évesen nem szüzek, közben meg ők is azok jórészt. A társadalom többsége szerint ciki, és szánalmas, de akik hasonló cipőben járnak vagy empatikusak, azok megértenek. Ezért szerintem az utóbbiak véleményére adj csak.
2022. márc. 4. 06:14
 17/36 anonim ***** válasza:
80%
Abszolút nem ciki. Így alakult ez van nem maradtál le semmiről és többet érsz, mint rengeteg másik lány, nem a szűzesség miatt hanem azért, mert nem fekszel össze mindenkivel. Inkább önbizalmadnak kéne lennie mert sokszor többet érsz mint egy ribi.
2022. márc. 4. 06:40
 18/36 anonim ***** válasza:
74%
Nem ciki. De nem igazan ertem, most mi zavar. Hogy nem szexeltel meg vagy hogy kapcsolatod nem volt meg?
2022. márc. 4. 06:53
 19/36 anonim ***** válasza:
23%
Ha nem lenne ciki, nem kérdeznéd meg. Nyilván ciki, ha kiderül. Nem is egészséges, hogy egy 10 éve ivarérett humanoid egyed még nem gyakorolja a szexualitását. Komoly gondok vannak a háttérben…
2022. márc. 4. 07:11
 20/36 Noren1989 ***** válasza:
40%
Inkàbb az a ciki, hogy a vallàs ennyire bekorlàtozott.
2022. márc. 4. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!