Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 26 évesen szűznek lenni? L
Írja itt mindenki, hogy nem ciki, és nem szabad foglalkozni azokkal, akik emiatt lenéznek. Igazuk is van, teljesen egyetértek velük. Előtted még az élet, de ne gubózz be, ismerkedj, és meg fogod találni a párod!
De azért megnézném, milyen válaszok születtek volna, ha egy 26 éves férfi ír ki hasonló tartalmú kérdést... róla nyilván mindenki leírná, hogy a világ lúzere és társai. Elgondolkodtató.
22 azert befolyásolja nehány dolog! Pl a terhesség is lehet áldott ha megfelelő házasságban történik illetve ultra gàz ha egy bulin 15-18 évesen csinálnak fel! 😂😅
Visszaterve durva olvasni hogy oke még 20-22 éves nők/lányok de afelett? Nem a cikiségről beszélek hanem ennek a társadalmi oldaláról hogy azért a lányoknak na!!! Sokkal sokkal könyebb! Az átlag srácok pedig 20+ felett vesztik el ellenben a lányok többsége (legalábbis is itt) 16+ felett
Ezt nem mondanám szánalmasnak max csak férfi lehet az 😅😅😂 mondom ezt 23 eves srac szűzként (persze nekem nem csak az “inceelség” miatt hanem eddig teljes mértékben a karrieremre koncentráltam és konkrétan ajánlatokat utasítottam vissza…)
Kezdj el ismerkedni de lehetőleg normális sracokkal!!! Nem is baj ha pl fiatalabb pár evvel hidd el a világ nagyon megváltozott
Pl egyre jobban látom hogy ez a szüzesség életkora is kezd feljebb menni mert amikor én voltam tini akkor viszont tényleg már átlagosan lányok fiúk is ilyen 13-16 éves korban viszont most lányoknál egyre több a 18-19 fiúknál pedig a 20+
Ez valószínűleg a karrier\iskola építése miatt valamint a megnövekedett átlagéletkor miatt történik ! Pl azt is látom hogy a “felnővés” is szépen ki tolódott!
Megint régen egy 10-20 evvel ezelőtt már a 18 évesektől elvárták hogy hogyan viselkedjen ellenben ma már a 18 még gyerek szinte! Ez a megemberesedés felnőtté vallás is ki tolódott 22-23-ra sőt 30 alatt ma már fiatal az ember és nem is érik meg teljesen! Ez szerintem pozitiv dolog mert ha azt nézzünk hogy meddig élünk akkor viszonylag nagyon kevés ideig lehettünk gyerekek/bambák
28 na ez sem igaz! Nem azt fogja gondolni hogy miert nem szexelt előbb hanem hogy hol volt ez a bizonyos illető eddig! 😅
Valószínűleg tisztában van azzal hogy a szex mennyire jó es inkabb az volt a kérdés inkabb hogy kivel érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!