Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 24 éves szűz srác már csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves szűz srác már csak prostival vesztheti el?

Figyelt kérdés

Mindig is szerelemből szerettem volna. Nem akar ez összejönni. Már nem akarok tovább várni vele. Nyáron el akarok menni prostihoz. Bár jó lenne ha nem vele kéne. Sok esélyt nem látok barátnőre, vagy kalandra.

Van értelme kapcsolatra várnom, van még olyan lány aki értékeli azokat a fiúkat akik az igazira tartogatják?

2022. márc. 3. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem várni kell, hanem cselekedni...
2022. márc. 3. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Ha eddig nem jött össze ezután se fog. Keress egy prostit aki aggszűzekre specializálódott és tanulj meg dugni. Ebben a korban már vannak.
2022. márc. 3. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Jól mondja az első. Ne azt várd, hogy majd egy nő megbotlik és pont a farkadra esik, inkább kezdeményezz. Máskülönben életed végéig csak a prostikra számíthatsz...
2022. márc. 3. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
10%
Igen. Ha eddig nem kellettél egy lánynak sem, az azért van, mert csúnya vagy, vagy alacsony, vagy mindkettő, márpedig ezek nem fognak előnyödre változni.
2022. márc. 3. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
#4 vagy csak egyszerűen zárkózott, amin lehet változtatni...
2022. márc. 3. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, már csak azzal.
2022. márc. 3. 21:33
 7/8 anonim ***** válasza:
95%

Van egy barátom aki 32 évesen "veszítette el" - most két gyerekes boldog családapa.

S elég szélsőséges vagy (kicsit picsogás ízű a dolog), vagy szerelemből barátnő vagy prosti... azért a kettő között még van 1-2 átmenet, de te tudod, ha k.rvázni akarsz akkor hívj fel egyet a te bussinesed nem a miénk.

2022. márc. 3. 22:06
 8/8 anonim ***** válasza:
95%

Én is pont 24 évesen vesztettem el és én is feltettem magamnak anno ezt a kérdést. Adj esélyt magadnak, hogy normálisan veszítsd el.

Viszont ne ragaszkodj a szerelemhez és a párkapcsolathoz. Az alkalmi is nagyon jó tud lenni. A párkapcsolaton kívüli szexet preferáló nők is tudnak iszonyatosan kedvesek és jófejek lenni. Velük is lehet beszélgetni, ölelkezni stb. és nagyon jó élménnyé tudják tenni az első alkalmat, annyi, hogy utána nem lesz a barátnőd.

Ha van rá lehetőséget veszítsd el akár kapcsolaton/szerelmen kívül is, mert férfiként bár nem értek egyet azzal, hogy szégyelleni kell, de célszerű azért nem is 30 éves korig húzni. Én is szégyeltem régen, viszont miután elvesztettem, nem éreztem magam jobbnak, és nem tartom többre magamat azoknál akik még szüzek.

2022. márc. 4. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!