Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a normális, értelmes fiúk nem nézik jó szemmel azt ha egy lánynak sok partnere volt már?
A férfiak szeretnék mindig megdugni azt, akiről hallották hogy valaki megdugta. De csak dugni. Nem feleségül venni. Megdugni minden nőt, és szűz lányt elvenni feleségül!
(Érted a logikát!?)
Az is jó kérdés, hogy mi alapján ítélünk meg férfiakat normálisnak.
Szerintem itt minden férfi max a saját nevében tud nyilatkozni. Engem személy szerint nem zavar. Sőt valahol vicces is, hogy a férfiak egyszerre akarják azt, hogy találjanak könnyen szexpartnert, de egyszerre azt is, hogy a hölgy akivel együtt vannak ne feküdjenek össze gyakran férfiakkal. Lássuk be hogy ez így nehezen megy :D .
Szerintem nincs azzal baj, ha egy nő szereti a szexet. Talán ami inkább fontos számomra az a minőségre való törekvés. Azért nem mindegy, hogy egy nő igényes partnerekkel fekszik le vagy simán letudja varrni őt egy fogatlan alkesz csávó is.
De azt is tudjuk milyen a társadalom. Még a többi nő is leri*ancozza azt a nőt, aki gyakran fekszik össze férfiakkal. Tipp: diszkréten kell csinálni, szomorú, nem így kéne lennie de ez van.
" férfiak egyszerre akarják azt, hogy találjanak könnyen szexpartnert, de egyszerre azt is, hogy a hölgy akivel együtt vannak ne feküdjenek össze gyakran férfiakkal."
van a szexpartner tipusú férfi és nő és van az 1-3 ember/élet tipus, az a gond amikor ezek keverednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!