Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm segglyukát hogy tudnám a legjobban kényeztetni ? Megnyalni nem nagyon merem. Valmi más ötlet ?
Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 14:26
1/17 anonim válasza:
Simogasd finoman az ujjaddal neki. Elotte jol benyálazod és elkezded simogatni neki.
2/17 anonim válasza:
Pedig az a legjobb kényeztetés. Ha tiszta mi bajod vele? 25L
3/17 anonim válasza:
Miért nem mered? Félsz a bélférgektöl?
4/17 anonim válasza:
Ember de balf@szvagy találd már fel magad ott a kezed meg a farkad kényeztesd azzal szépen lassan
5/17 A kérdező kommentje:
Tiszta neki, csak a tudat hogy ott jon ki a kaki
2022. márc. 2. 14:35
6/17 anonim válasza:
4 es vagyok És még neked van Barátnőd? Na persze kamus kis hoki matyi
7/17 anonim válasza:
A punciján meg a pisi és a vér. Néha gyerek is.
8/17 anonim válasza:
Hallod, gyökér vagy. Nyaljad kifele a segge lyukát szépen, ujjazd és qrd is meg.
9/17 A kérdező kommentje:
6:van barátnőm ha hiszed ha nem. Segglyukon még nem csináltam ilyent azért tettem fel a kérdést.
2022. márc. 2. 15:04
10/17 anonim válasza:
7 es! Igen, de ha te tudnád mennyien nem tudják, hogy a nőnek hol folyik ki a vizelete😂
Hallodtam már nem egy embertől, hogy a hüvelyen keresztül pisil a nő😂😂😂
Azt meg inkább nem is említem, hogy volt aki azt mondta férfi létére, hogy begyulladt a petefészke😂akkor azt hittem meghalok a nevetéstől amikor hallodtam. Az a durva, hogy ilyen emberek még életben vannak ennyi ésszel megáldva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!