Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Van olyan aki “betegesen”imdaja egyszeruen oralisan kielegiteni a sracot?!
Nekem volt ilyen barátnőm. Betegesen szerette. Nála teljesen hétköznapi volt, ha pl csinálta a körmeit, vagy beszélt telefonon valakivel egyszerűen a szájába tettem. Vagy ha épp én csináltam valamit, elővette és lepippantott.
Ami viszont nekem is durva volt, amikor elkaptam valami nyavaját, a makkom egész területén fehér pöttyök jelentek meg, viszketett, csípett, nagyon kellemetlen volt....és kapaszkodjatok meg....még akkor is leszopott, nagyot néztem.
Most, hogy ez nála valami beteges perverzió volt, vagy ennyire szerette, hogy orálisan kielégítsen nem tudom, illetve beteges igényelte, hogy szex végén a szájába menjen, hogy lenyelhesse.
Olyan magasra tette a mércét nálam, azóta egy lány sem tudta megugrani.
De miért nem hisz nekem senki? Mi értelme lenne hazudni egy anonim, szenny oldalon?!
Semmi hasznom nem származna belőle ha kamuznek, nem kapok érte pénzt, utalvanyt, elismerést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!