Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám ebben a helyzetb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ebben a helyzetben kielégiteni a páromat ???

Figyelt kérdés

2hete kb találkoztam az ex páromal teljesen véletlenszerűen.Ő megkeresett engem a neten és elkezdtünk beszélgetni.

Mivel egyikönknek sincs senkije igy feljőtt a téma mi lenne ha találkozgatnánk kettesbe?!(ő emlitette meg nekem)

Mivel jó pár napja irkálunk igy kiderült rolla hogy bizony ő nagyon de nagyon sok férfi volt együtt eddig.(2éve szakitottunk)

Sőt volt már egyszerrre kettővel is de még nővel is volt dolga eddig.

Tulajdonképp szinte mindenki megkaphassa őt.

Megbeszéltem vele egy talit csak ugy kiváncsiságból de nem vagyok abszolút tapasztalt férfi!

Hogyan lehetnék kissé tapasztaltabb és hogyan birnám tovább a szexet anélkül hogy ne süljek ell??

A nőröl csak annyit hogy nem szereti ha orálisan izgatják viszont szereti a kemény szexet és az oklozest is a vaginájába.

Sőt azt állitja ő még squirting"re is képes bárhol bármikor...

Szoval hogyan és hol tanulhatnék többet hogy ne égjek be ????

Válazsokat előre is köszönöm! :)

2022. febr. 28. 01:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Iratkozz be először egy kisegítőbe, majd utána jöhet a többi.
2022. febr. 28. 01:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit szeret, kedvel akkor miért nem azt csinálod? Avagy mire gondolsz, hogy találsz 2 nap alatt 50 nőt akiken "gyakorolhatsz" vagy mi? 😃
2022. febr. 28. 02:25
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Kérdés hogy akarsz e egy ilyen ribizlivel lenni...
2022. febr. 28. 05:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de b@ssza a szemem a Hell+cigis szakmunkás nyelvezeted.
2022. febr. 28. 05:41
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
100%

Micsoda sztori 🤔😅

Palikosan ezt itthagyom: "Hovà tűnt Damon Hill???".

2022. febr. 28. 05:53
 6/7 anonim ***** válasza:
84%
Tudod ki dugna 1 ilyen moslékos vödörrel?!
2022. febr. 28. 06:35
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

Nyilván a "hölgy" is kb. olyan lehet, mint vámpír Ági.

2022. febr. 28. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!