Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, miutan szexeltetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, miutan szexeltetek a baratnotokkel nem gondoltok ilyeneket rola?

Figyelt kérdés

Ha leszop titeket es mondjuk raveritek az arcara nem gondoljatok, hogy mekkora egy ribi? Ez csak egy pelda volt, lehet mas tevekenyseg is.

Egy haverom mondta multkor, hogy volt mar, hogy o ezt gondolta a baratnojerol, hogy mekkora egy szopos kis ribi.

2022. márc. 1. 14:03
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Eleg szomoru mondjuk, hogy valaki leri.bancozza a baratnojet, annak meg meg tetszik is. Lehet onbecsulese szegenynek :D
2022. márc. 1. 14:16
 12/25 anonim ***** válasza:
22%
A barátnőm nem szomorú, mert annak nevezem, ami. :)
2022. márc. 1. 14:17
 13/25 anonim ***** válasza:
96%
Én nem gondolok ilyesmire. Imádom ha leszopnak és kifejezetten örülök ha az arcára vagy szájába verhetem. Imádnám ha ilyen barátnőm lenne és nem gondolnám róla hogy ribi.
2022. márc. 1. 14:21
 14/25 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként szerintem van egy általános lenézés a szopás irányába. Gondolj csak bele. Elvileg ez egy aktus, amit a férfiak kedvelnek. Mégis degradálóan használják egymásra. A "faaszszopó" nem dicséret a másik férfinak. Most más fórumon amúgy normális férfiak írnak olyat a háború kapcsán, hogy ki kit "szoptatott kékre", "faaszt tömtek a szájába", stb. Ezek mind-mind negatív dolgok. (Anál szintén. Nem a jó szinonimája, hogy valaki seggberakott.)

Nem tudok elképzelni mást, amit az emberek szeretnek, mégis negatívan használnak másra. Senki nem használja a másikra azt becsmérlésként, hogy "te pinanyaló".

Amíg a nyelvben ez él, addig biztos lehetsz benne, hogy mindig lesz egy ilyen, hogy férfinak megalázó fszszopónak lenni, nőnek nem, de a nők alacsonyabb rendűek, nekik az a dolguk, hogy ilyen gusztustalanságokat csináljanak. (Gondolják ők.)

2022. márc. 1. 14:25
 15/25 anonim ***** válasza:
77%

Pár évvel ezelött az volt a baj a baràtnőm egy fadarab vagy fekszik alattam mint egy tengericsillag én meg dolgozzak rajta..

Kölcsönösen jó mindkét félnek akkor nincs gond..

Nàlam egyszer volt hogy rideg hideg volt vki pont ez miatt mert annak gondol..de gondoljon amit akar én szingli vagyok ő volt kapcsolatban..oda se kellett volna mennem énsem voltam különb..

Csak tudtam örökre bàntam volna hisz évek ota loholtam utànna-pedig gyorsan futok de őt sosem értem utol..

Szoval béla ne itélkezz mert te sem vagy különb.

2022. márc. 1. 14:25
 16/25 anonim ***** válasza:
18%

"kifejezetten örülök ha az arcára vagy szájába verhetem"

Kifejezetten örömteljes lenne, ha a fajtád kihalna.

2022. márc. 1. 14:26
 17/25 anonim ***** válasza:
44%
És a tied is kedves 16-os
2022. márc. 1. 14:29
 18/25 anonim ***** válasza:
17%
Cegény fütyike, nem kenheted bele mindenkibe. :(((
2022. márc. 1. 14:32
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha a férfi kinyal egy nőt az nem kurafi csak ha a nő leszopja akkor k😋rva..:D

Nektek megfelelni..

2022. márc. 1. 14:32
 20/25 A kérdező kommentje:

Tenyleg olyan negativ jelentese van a szopasnak, most, hogy belegondolok..

Olyan megalazo, lenezo es valoban rengetegen hasznaljak karomkodaskent.

2022. márc. 1. 14:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!