Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, miutan szexeltetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, miutan szexeltetek a baratnotokkel nem gondoltok ilyeneket rola?

Figyelt kérdés

Ha leszop titeket es mondjuk raveritek az arcara nem gondoljatok, hogy mekkora egy ribi? Ez csak egy pelda volt, lehet mas tevekenyseg is.

Egy haverom mondta multkor, hogy volt mar, hogy o ezt gondolta a baratnojerol, hogy mekkora egy szopos kis ribi.

2022. márc. 1. 14:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%
🤢 de ha nem szop le akkor azért ribi gondolom😂
2022. márc. 1. 14:04
 2/25 anonim ***** válasza:
87%
Az a kapcsolat sem lesz hosszúéletű azt hiszem.
2022. márc. 1. 14:05
 3/25 anonim ***** válasza:
73%
Évekkel ezelőtt szex kategóriában olvastam ilyet, nagy egyetértés volt a férfiak közt, hogy szex után megundorodnak a barátnőiktől, és lenézik amiatt, hogy miket engedett meg.
2022. márc. 1. 14:06
 4/25 A kérdező kommentje:

3

Valami ilyenre gondoltam en is.

2022. márc. 1. 14:08
 5/25 anonim ***** válasza:
91%
Amig az ember nem szopott az volt a baj ha most csinàlja hogy ne az legyen hogy szar az àgyba és csak egy fadarab!!akkor az a rossz..mi a f@sz jo nektek??!!a kamu kérdésekkel
2022. márc. 1. 14:09
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
És te is ezt gondolod, kérdező?
2022. márc. 1. 14:10
 7/25 A kérdező kommentje:

5

Miert lenne kamu?

En se ertem, azert tettem fel a kerdest.

En lany vagyok, itt a fiuk velemenye az erdekes.

2022. márc. 1. 14:12
 8/25 anonim ***** válasza:
95%
Nemtudom gyerekek ti hogy vagytok vele, de a szex azért nem csak arról szól, hogy beállsz tengericsillagba aztán kifújt, hanem vannak egyéb izgató dolgok is. Én pl. imádtam rácsapni exem arcára, ő is szerette. Ennek semmi köze a megalázáshoz meg a megbecsüléshez. Izgató, jól esik mindkét félnek aztán ennyi. Nem kell ezt túlgondolni.
2022. márc. 1. 14:13
 9/25 anonim ***** válasza:
78%
De és ki is mondom, tetszik neki. :)
2022. márc. 1. 14:13
 10/25 anonim ***** válasza:
76%
Nem. A haverod egy paraszt.
2022. márc. 1. 14:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!