Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, megsértődnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, megsértődnétek egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Tehát ha a barátod áthív, átmész csinosan stb. szexeltek és mikor nem akarod lenyelni a spermáját, elkezdene szavakkal kényszeríteni, míg megteszed, öklendezel és aztán elvonul TV-zni, te pedig elsírod magad. Szerintetek ez jogos?
2022. febr. 28. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Nekem eddig minden csajom lenyelte, ha úgy jött ki, senkinek semmi gondja nem volt. Azt mondják a csajok ez a legtisztább és legkényelmesebb módszer.
2022. febr. 28. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindig lenyelem a spermát, de ha bármikor is bármilyen helyzetben elkezdene kényszeríteni, az lenne az utolsó,szakítanék.
2022. febr. 28. 15:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem nyelem le sose de ha elkezdene kényszeriteni sem tenném meg.A páromnak ez nem fontos hogy nyeljem le.Egyáltalán nem lenne jogos.
2022. febr. 28. 16:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal szakítanék, ha bármikor bármire kényszerítene, amit én nem szeretnék. Szexben hatványozottan.
2022. febr. 28. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Vakon, látatlanban nehéz erre a szituációra mit mondani. Részemről én nem kényszerítenék egy hölgyet semmire, pláne nem ha szexről van szó☝️. Az szexualitásnak a lényege, hogy mindkét fél örömét szolgálja. Ha neked örömet jelent lenyelni a spermáját, tedd meg, ha nem vagy benne biztos hogy bejön vagy nem, még mindig lehet kisérletezni, viszont ennek mindenképp a te döntésednek kell lenni! Ha nem szeretnéd megtenni, SOHA ne hagyd magad rákényszeríteni! Mindig van lehetőséged nemet mondani. Én azt tudom, ha az én spermámat nyelnéd le, hálás lennék, és nem lenne kedvem tévézni. Remélem segíthettem!
2022. febr. 28. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!