Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehetne "hidegebbé" tenni a lányt anélkül hogy megsértődne?
Tehát sokáig tartott amig alakulni kezdett valami, bízni kezdett a férfiban a lány, és hirtelen mintha kicserélték volna és jégkirálynőből, egy folyamatosan bújni akaró, törödést igénylő lánnyá változott volna, panaszkodik hogy nem érzi a törödést.
A férfinak meg olyan hogy heti 1 nél többször nem igényel testi közelséget, a lány ha meg nem is találkoznak akkor is elvárja hogy foglalkozon vele a férfi ilyen téren. Illetve ugyanakkor a férfi figyeljen rá mert még a lány szűz. A lényeg hogy ez problémát jelent kapcsolatban, mivel testiség szempontjából különbözöek az igények. Nem tudtam erre megoldást adni, elég nyomasztó lehet hogy így kicserélték a lányt és teljesen más arcot mutat és követeli a közelséget állandóan, és amit kap az nem elég, hanem több és több. A férfi 33 éves, a lány 18(még sose volt barátja előtte)
Először is: a férfi egy gyökér, aki kb annyira nem ért az emberi jellemekhez, mint a majmok a Pitagorasz tételhez.
Hogy függ össze, hogy egy kapcsolat előtt milyen veled a lány, meg a kapcsolat után? A párjával mindenki máshogyan viselkedik.
Másodszor: talán újdonsàg, de egy kapcsolatban foglalkozni KELL egymással. Arról szól. Ha még ezt sem tudja, nem is értem. Barlangban èlt?
Harmadszor: ha valaki "jègkirálynő", akkir is szerethet ágytornázni. Nem értem ez hogyan függ össze. De végső soron, minek a férfinak párkapcsolat, ha se a testiséget, se a közelséget nem igényli? Minek?? Akkor legyen egyedül, és hagyjon ki mást a kretén életéből.
Oké, annyi vörös zászló van ebben a kérdésben, hogy az agyam eldobom.
Először is, ez a férfi érdekes partnernek hangzik. Érdmes megtanulnia, hogy ha kapcsolatot akar, akkor bizony sajna időt kell fordítani a partnerre, és szeretőnek kell lenni felé. Egy kapcsolatban sem elég heti egy bújás vagy mittudomén. De azt gondolom, hogy egy 33 éves felnőtt embernek tudnia kellene. Szerintem sürgősen szakítson ezzel a lánnyal, mielőtt még nagyobb fájdalmat okoz neki.
És végül, de nem utolsó sorban: 33 és 18?! Ez kicsit meredek korkülönbség. Ez a lány még szinte egy gyerek, jó esetben első éves egyetemista, rossz esetben bőven gimis. A férfi vele szemben egy felnőtt, kifejlett, dolgozó ember. Egyáltalán nem ugyanaz a mentális szint, érettség, és ez szerintem így nem fog hosszútávon működni.
Szóval: szerintem a férfi sürgősen hagyja ott a lányt! Mindenkinek jobb lesz így.
Ha idézzek egy klasszikust: "felelősséggel tartozol azért amit megszelídítettél". Magyarán te szándékosan elcsavartad egy fiatal, érzelmileg instabil, tapasztalatlan, naiv és éretlen lány fejét csak azért hogy megdugd, s most csodálkozol rajta hogy érzelmileg kötődik. Nem minősíteném az erkölcsi szintedet...
Ebből ha nem vagy képzett pszcihomókus nem fogsz tudni visszatáncolni, visszalököd szegény lányt a bizalmatlanság vermébe. Ezt már csak elvágni lehet, gyengíteni nem fogod tudni.
Heti 1?
Ez nem férfi, ez valami kcsog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!